Πάμε Άγιο Δημήτριο! Στηρίζουμε την Τοπική Αγορά
Ο Δήμος Αγ. Δημητρίου, στο πλαίσιο των ενεργειών για την ενδυνάμωση της Τοπικής Αγοράς, αγκαλιάζει και ενισχύει την πρωτοβουλία Καταστημαρχών της πόλης μας στην προσπάθεια τους για την έναρξη μιας ολοκληρωμένης εκστρατείας επικοινωνίας για τη στήριξη των καταστημάτων και των επιχειρήσεων της πόλης .

Η εκστρατεία αυτή έχει ως στόχο την προσέλκυση των δημοτών αλλά και καταναλωτών από τους όμορους Δήμους, στην Αγορά της πόλης μας, επικοινωνώντας με ξεχωριστό τρόπο πως η προτίμηση στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις του Αγ. Δημητρίου, σημαίνει πολλές εκπλήξεις, προσφορές, δώρα και εκπτώσεις!

Με το σύνθημα: “Πάμε Άγιο Δημήτριο! Στηρίζουμε την Τοπική Αγορά!” και με το χαρακτηριστικό δημιουργικό σχέδιο, οι καταστηματάρχες της πόλης μας ενώνονται, βάζουν το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο στη βιτρίνα του καταστήματος ή της επιχείρησής τους και όλοι μας έτσι, αναγνωρίζουμε πως στα καταστήματα με το σήμα αυτό θα έχουμε εκτός από προσφορές και δώρα, πάντοτε φιλική εξυπηρέτηση, χαμόγελο και επαγγελματισμό!

Στηρίζουμε όλοι την αγορά του Δήμου μας γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στους επαγγελματίες της πόλης που στην εκστρατεία τους μας διαβεβαιώνουν:

“Είστε δίπλα μας. Σας το ανταποδίδουμε!”

Για τους καταστηματάρχες ή επιχειρηματίες οι οποίοι θέλουν να συμμετέχουν στην κίνηση αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με τον:

κ. Χρήστο Πικράδη
τηλ: 210 97 33115
e mail: [email protected]

προκειμένου να λάβουν δωρεάν το αυτοκόλλητο και την αφίσα που θα αναρτήσουν στο κατάστημά ή την επιχείρησή τους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.