«Μουσικές Αποχρώσεις και Μελωδικά Χαμόγελα για τον Εθελοντισμό»




Μουσική εκδήλωση με τίτλο «Μουσικές Αποχρώσεις και Μελωδικά Χαμόγελα για τον Εθελοντισμό», θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 19.30 το απόγευμα, στη θεατρική σκηνή του Δήμου Αλίμου «Κάρολος Κουν» (Υψηλάντου και Θησείου).
Η εκδήλωση γίνεται με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας για τον Εθελοντισμό και διοργανώνεται από τον Θουκυδίδειο Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου, σε συνεργασία με το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Αλίμου και τον Όμιλο «Νέοι Ορίζοντες Φιλίας» (Φιλανθρωπικό, Πολιτιστικό, Περιβαλλοντικό και Αθλητικό Όμιλο).
Στη συναυλία θα ερμηνευθούν γνωστές επιτυχίες του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.
Συμμετέχουν οι: Γεωργία Βεληβασάκη (φωνή-κιθάρα), Λευτέρης Ανδριώτης (λύρα), Δημήτρης Σαρλάνης (φωνή-κιθάρα), Παναγιώτης Τσίρος (Φωνή-κιθάρα), Κίμωνας Αντωνίου (πιάνο) και οι «BLUE CAT» Μαρία Κώττα (φωνή), Σταύρος Λινός (πιάνο), Γιώργος Γαλόπουλος (διπλό μπάσσο) και Τεό Χριστοδούλου (ντραμς).
Ταυτόχρονα στην είσοδο του θεάτρου θα πραγματοποιείται συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας (τροφίμων και ρουχισμού), όπου κάθε πολίτης μπορεί να συμμετάσχει με σκοπό τη βοήθεια άπορων συνανθρώπων μας!
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Θουκυδίδειο Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου, στο τηλέφωνο 210. 9942500.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.