Κοσμήματα αμύθητης αξίας, συλλεκτικές τσάντες και μπάτλερ για την κυρία Λαυρεντιάδη!




Ιδιαίτερα ακριβά γούστα, τα οποία δεν δίσταζε να επιδεικνύει σε κάθε κοινωνική περίσταση, έχει η Κατερίνα Λαυρεντιάδη, σύζυγος του προφυλακισμένου, πλέον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, σύμφωνα με τη «Σίβυλλα» του «Βήματος».

Σαμπάνιες, μπάτλερ και πριβέ όροφος στο μαιευτήριο, κοσμήματα, «βουνά» από συλλεκτικές και πανάκριβες τσάντες Hermes -όπως επιτάσσουν οι κανόνες του νεοπλουτισμού- όπως και λαμπερές έξοδοι ακόμα και τρεις μέρες πριν από τη σύλληψη του συζύγου της (!) συνθέτουν ένα γκλαμουράτο παζλ, την ώρα που τα ταμεία της Proton Bank «αιμορραγούσαν».
Το εντυπωσιακό σημείο στην έξοδο της συζύγου Λαυρεντιάδη έγκειται στο αντικείμενο της ταινίας που παρακολούθησε στις 10 Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα παρακολούθησε την ταινία «Παπαδόπουλος & ΣΙΑ» με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Χωραφά στο Μουσικής, η οποία ξετυλίγει την ιστορία ενός αυτοδημιούργητου πάμπλουτο άνδρα που τα χάνει όλα ξαφνικά!
Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη «Σίβυλλα»:
Γεννητούρια, σαμπάνιες και μπάτλερ!
Έκπληκτοι οι επισκέπτες στον τελευταίο όροφο γνωστού μαιευτηρίου αντίκριζαν αντί για… γιατρούς και νοσοκόμες  bodyguards, γκαρσόνια και έναν… μπάτλερ! To ζεύγος  Λαυρεντιάδη είχε μόλις αποκτήσει το τρίτο  του παιδί. Η κ. Κατερίνα Λαυρεντιάδη ξαπλωμένη στα σατέν της σεντόνια και τα πλουμιστά της κουβερλί, τα οποία είχαν φθάσει ειδικά για εκείνη στην κλινική , υποδεχόταν φίλους και γνωστούς.  Ο πολυάσχολος σύζυγος της είχε φροντίσει να ακροβολήσει τους σωματοφύλακες σε… όλα τα μήκη και πλάτη του τελευταίου ορόφου όπου βρίσκονταν οι πολυτελείς σουίτες. Οι φήμες ανέφεραν  ότι το δημοφιλέστατο τότε couple, στην υψηλή κοινωνία της Αθήνας είχε ζητήσει να «αδειάσει» ο όροφος και οι σουίτες από τις υπόλοιπες νοσηλευόμενες. Οι άλλες πτωχές, «ταπεινές» κυρίες  δεν μπορούσαν να βρίσκονται κοντά σε μία grande φαμίλια!Τι Λαυρεντιάδης, τι Γουίλιαμ!

Εκείνο όμως που άφησε άναυδους τους επισκέπτες του ζεύγους δεν ήταν τόσο οι bodyguards  και τα τεράστια πακέτα με τα πανάκριβα δώρα που σχημάτιζαν βουνό όσο ο μπάτλερ! Ευθυτενής κύριος με επίσημη σκουρόχρωμη στολή σερβίριζε γαλλική σαμπάνια στους επισκέπτες! Υπήρχαν μάλιστα μπουφέδες με  καναπεδάκια σολομού, γαρίδες και αστακούς τα οποία «συνόδευαν» τον συλλεκτικό γαλλικό  καμπανίτη. Ο daddy Λαυρεντιάδης «πεταγόταν» μέχρι το μαιευτήριο στα διαλείμματα των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Ο κ. Κασσανδρής θυμάμαι ότι ανάμεσα στους επισκέπτες  ήταν  επιφανείς επιχειρηματίες, συλλέκτες έργων τέχνης  και πνευματικοί άνθρωποι. Γνωστότατα ονόματα της πολιτικής ζωής τηλεφωνούσαν συνέχεια για να συγχαρούν τον ευτυχή, πολυπράγμονα πατέρα. Εκείνος γεμάτος ενθουσιασμό μοίραζε ατέλειωτα φιλοδωρήματα στο προσωπικό του μαιευτηρίου. Κανένα πρόβλημα. Η Proton Bank είχε… ανοιχτά τα χρηματοκιβώτια για παν ενδεχόμενον! Πιστεύω ότι ούτε αυτός ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σκοπεύει να ξοδέψει τόσα πολλά χρήματα στο μαιευτήριο όπου θα γεννήσει η Κέιτ.

Oh! Mon dieux!  Αισθάνομαι ένα έντονο αίσθημα… συγκίνησης να με  κυριεύει. Άραγε οι νοσηλευτές του νοσοκομείου στις φυλακές Κορυδαλλού θα είναι το ίδιο ευγενείς με τον κ. Λαυρεντιάδηq Διαισθάνομαι ότι ο άλλοτε κραταιός επιχειρηματίας θα αναπολεί αντικρίζοντας το προσωπικό με τις άσπρες μπλούζες και τους… κατατρεγμένους υπόλοιπους κρατούμενους νοσηλευόμενους τις εποχές που κολυμπούσε στη σαμπάνια!

Η έξοδος της συζύγου Λαυρεντιάδη τρεις μέρες πριν τη σύλληψη του συζύγου και οι τσάντες Hermes 

Η mother τριών μικρών παιδιών Λαυρεντιάδη τρεις μέρες (Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου) πριν τη σύλληψη του συζύγου της εμφανίστηκε στην πρεμιέρα ταινίας διεθνούς παραγωγής με πρωταγωνιστή δημοφιλέστατο ελληνογάλλο ηθοποιό. Το άλλοτε επιφανές ζεύγος ήταν τόσο σίγουρο ότι θα κάνει Χριστούγεννα στην πολυτελή κατοικία της Βάρης, ώστε η σύζυγος «τολμούσε» να κάνει λαμπερές κοινωνικές εξόδους.

Κάτι που δεν έγινε γνωστό είναι ότι οι αστυνομικοί πέρα από τις κούτες με τα μετρητά και τα κοσμήματα αμύθητης αξίας (όλα έφεραν τη σφραγίδα παγκοσμίου φήμης κοσμηματοπωλείου το οποίο διαθέτει παράρτημα στην Βουκουρεστίου) αντίκρισαν έκπληκτοι βουνά από τσάντες Hermes. Συλλεκτικές, τεράστιας αξίας. Η σύζυγος του επιχειρηματία υπήρξε άλλωστε κορυφαία πελάτισσα του tres chic ιστορικού οίκου με τις boutique σε όλες τις μεγάλες πρωτεύουσες του πλανήτη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.