Ηλιούπολη – στάσεις κινητής βιβλιοθήκης




Η Κινητή Βιβλιοθήκη του Δήμου, που λειτουργεί από τις 31 Οκτωβρίου 2012, θα περιμένει τους φιλαναγνώστες συμπολίτες μας, για το δανεισμό των βιβλίων που επιθυμούν, κάθε Τετάρτη στις πλατείες Ανεξαρτησίας και Κανάρια -εναλλάξ- από τις 17:00 μέχρι τις 20:00.

Υπενθυμίζουμε ότι η υπηρεσία της «Κινητής Βιβλιοθήκης» είναι μια πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Οργανισμού, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και της προσπάθειας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την ενίσχυση της φιλαναγνωσίας στην πόλη μας.

 Στο ειδικά διαμορφωμένο σε βιβλιοθήκη λεωφορείο, «επιβιβάζονται» βιβλία όλων των θεματικών, τα οποία μπορεί κάθε δημότης να δανείζεται, και να τα επιστρέφει πάλι σε αυτό. Η διαδικασία δανεισμού είναι η ίδια με αυτή που ισχύει στη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Όποιος δηλαδή επιθυμεί να δανειστεί γράφεται μέλος της, προσκομίζοντας την ταυτότητά του κι ένα λογαριασμό του ΟΤΕ, για να διαπιστωθεί ότι είναι κάτοικος Ηλιούπολης.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, στο τηλέφωνο 210-9940699, ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.politismos-iloupoli.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.