Ποιο ήταν το μπαρ “Μikro” με τους μπράβους της Γλυφάδας (video)




Αντικριστά με το «Mosaiko», το «Μικρό» (Λαοδίκης 33-35), το νέο bar του Πάνου Μάνεση (πρώην «Studio 54»), φέρνει μια συνειδητοποιημένα χορευτική πρόταση σε έναν εντυπωσιακό χώρο φουτουριστικής Μatrix αισθητικής με εικαστική ατραξιόν τα εκατοντάδες μπουκαλάκια-μινιατούρες στην επτάμετρη ραφαρία πίσω από το bar. Δεν είναι εκεί για ντεκόρ. Από αυτά θα διαλέξεις (€ 6,50), αν προτιμάς το ποτό σου straight. Αν, πάλι, κυνηγάς καινούργιες γεύσεις, υπάρχουν τα καλοεκτελεσμένα cocktails του bartender Χάρη Τσαρούχα. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν γνωστοί και φρέσκοι DJs της house οι οποίοι έχουν δυνατό ρεύμα. Στα Rolling Stone parties της Τετάρτης, φέρ’ ειπείν, clubbers και κοσμικοί προκαλούν άνευ προηγουμένου αδιαχώρητο όσο ο Chris Child παίζει rock τραγούδια σε δικά του house re-edits.

«Μικρό»
http://www.athinorama.gr/

«Μικρό» ονομάζεται το -πρώην «Studio 54″ – και νέο bar του Πάνου Μάνεση σε έναν πραγματικά εντυπωσιακό χώρο και χιλιάδες μπουκαλάκια μινιατούρες στην ραφιέρα ακριβώς πίσω από το bar.

Μάλιστα μπορείς να διαλέξεις ένα από αυτά, εφόσον γουστάρεις καθώς δεν αποτελούν μόνο ντεκόρ για το εν λόγω μαγαζί.

Με 6.5€ λοιπόν μπορείς από αυτά να διαλέξεις αυτό που σου κάνει κέφι, αλλιώς σαν εναλλακτική έχεις τα «καλοχτυπημένα» coctails που σερβίρονται.

Γνωστοί και φρέσκοι DJs της house μουσικής αναλαμβάνουν να σε κάνουν να συνδυάσεις το ποτό με τη μουσική και το κέφι.

Τέλος Ελληνική μουσική παίζουν διάφοροι Djs όπως η Ms. Lefki, Sunshine Pedro, Inspiro, κ.α.

Μερικά από τα events του «Μικρό» είναι:

  • The Rolling Stone Part (Τετάρτες),
  • Back2Back Πέμπτες (με τους PhilipZ & Sunday Soulman)
  • Kinky Friday Nights by the Angels Productions crew
http://www.neolaia.gr

Έχοντας ακούσει τους τελευταίους μήνες για το νέο «μικρό» club στην Γλυφάδα, αποφασίσαμε ότι ήρθε η ώρα να πάμε να δούμε για πιο λόγο γίνονταν τόσο πολύ φασαρία για αυτό. Το Mikro άρχισε να γίνετε γνωστό επειδή πολλούς από τους αγαπημένους μας Έλληνες DJs άρχισαν να παίζουν ως guests εκεί συχνά – όπως η Ms. Lefki, Sunshine Pedro, Inspiro, κ.α. Επίσης, το mini-club παρουσιάζει σπουδαία House events κάθε εβδομάδα: The Rolling Stone Part (Τετάρτες), Back2Back Πέμπτες (με τους PhilipZ & Sunday Soulman) κα τα Kinky Friday Nights by the Angels Productions crew.Για να βρεις το Mikro (στην οδός Λαοδίκης 33-35 – κοντά στην Πλατεία Κύπρου) είναι λιγάκι δύσκολο χωρίς ένα GPS η μια καλή γνώσει τις περιοχής τις Γλυφάδας! Αυτός ο γεγονός γίνεται ακόμα πιο οδυνηρό επειδή οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να μην βάλουν ταμπέλα μπροστά από το μαγαζί και ούτε ένα σταθερό τηλέφωνο αν χαθεί κανείς. Ακόμα και το FB για το Mikro προσφέρει μόνο την διεύθυνση, ένας χάρτης και λίγο άλλο: https://www.facebook.com/#!/pages/Mikro/312283178784998.Η πρώτη εντυπώσει του μαγαζιού ήταν λίγο αδιάφορο. Δεν υπήρχε πολύ κόσμο και κανένα ενθουσιασμό. Η μουσική ήταν σε χαλαρό τέμπο ακόμα μέχρι τα μεσάνυχτα σε βραδιά καθημερινή (ανοίγουν κάθε βράδυ από τις 20:00). Το minimal industrial decor (by Sofia Spyropoulou) γέμισε όλο το δωμάτιο με ένα βασικό χρώμα …το γκρι! Άρχισε να αλλάζει το vibe με τους πολύ ζεστούς σερβιτόρους – φορώντας πορτοκαλή τιράντες σαν «Prisonbreakers». Πρόσεξαν με ιδιαίτερη φροντίδα το πλήθος και ήταν παντού καθαρά συνεχεία. Έβλεπαν ποιοι πελάτες έπρεπαν να κεράσουν σφηνάκια μετά από μεγάλες καταναλώσεις με αρκετό fun loving. Αρκετοί ήταν γνωστοί μεταξύ τους και βλέπαμε ηλικίες από 23 έως 38, με μοντέρνο look και σπουδασμένοι.Το Mikro γεμίζει εύκολα στα περίπου 80 άτομα μέσα και αλλά τόσα έξω το καλοκαίρι. Το ξεχωριστό κόλπο στο μαγαζί είναι ότι σερβίρει τα περισσότερα ποτά του από τα μικρά μπουκαλάκια-μινιατούρες που περνούμε συνήθως στα αεροπλάνα. Όλο τον τοίχο πίσω από το μπαρ στην επτάμετρη ραφαρία είναι γεμάτο με αυτά (στα 6.50 Ευρώ) και μόνο αν δεν έχει το ποτό που θέλεις σε μίνι, σου δίνουν κανονικό ποτό σε ποτήρι. Η ώρα πέρασε και ανέβηκε το κέφι βλέποντας καρτούν στην plasma τηλεόραση τους και με την μουσική να δυναμώνει με ποιοτικό ήχο.

MIKRO
Λαοδίκης 33-35 (κοντά στην Πλατεία Κύπρου), Γλυφάδα

http://www.athens24.gr


Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.