Πίεσε αλλά δεν τα κατάφερε…




ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ- ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2-1

Της Σοφίας Τσιρώνη (imaginistes.com)

Άργησε να πάρει μπρος ο Άγιος Δημήτριος στην Πετρούπολη και το πλήρωσε χάνοντας 2-1, από την ομώνυμη ομάδα στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΑ.

Η Αναγέννηση Πετρούπολης μπήκε δυνατά στον αγώνα, πίεσε και προηγήθηκε στο 21ο λεπτό με ένα δυνατό σουτ του Ανταλή έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο Άγιος Δημήτριος δεν κατάφερε να αντιδράσει και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδύτηρια με το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Πετρούπολη έμεινε με δέκα παίκτες έπειτα από την αποβολή του Ντανά με δεύτερη κίτρινη κάρτα κάτι το οποίο δεν την πτόησε καθώς στο 64 πέτυχε το δεύτερο γκολ με τον Καλογερή. Ο Άγιος Δημήτριος από εκείνο το σημείο και έπειτα σαν να ξύπνησε, πίεσε, δημιούργησε ευκαιρίες και στο 68’ μείωσε με την κεφαλιά του Παπαμιχαήλ. Οι γηπεδούχοι όμως, μετά το γκολ που δέχτηκαν, «κατέβασαν» ρολά στην άμυνά τους και αντέδρασαν πολύ σωστά στις επιθετικές προσπάθειες των Μπραχαμιωτών. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Άγιος Δημήτριος βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας ενώ την ερχόμενο Σάββατο καλείται να αντιμετωπίσει την Χρυσούπολη σε ένα παιχνίδι εντός έδρας ενώ καλείται να επανέλθει στις νίκες.

Βαθμολογία: ΓΣ Καισαριανής 19, Πήγασος Πατησίων 18, Αίμος Πετρούπολης 16, Άτταλος 16, Κολωνός 15, Άφοβος 14, Λαύρα Αργυρούπολης 13, Άγιος Θωμάς 11, Αναγέννηση Πετρούπολης 9, Άγιος Δημήτριος 9, Χρυσούπολη 8, Πανθησειακός 7, Καλαμάκι 6, Πανιώνιος Καισαριανής 5, Αθηναΐδα 4, Χαλκηδονικός 3.

Αποτελέσματα (8η αγων): Αναγέννηση Πετρούπολης- Άγιος Δημήτριος 2-1, Λαύρα Αργυρούπουλης 2-1, ΓΣ Καισαριανής- Άφοβος 2-0, Πήγασος Πατησίων- Καλαμάκι 1-0, Πανιώνιος Καισαριανής- Χαλκηδονικός 0-0, Χρυσούπολη- Αίμος Πετρούπολης 1-2.

Επόμενη αγωνιστική: Άτταλος- Αναγέννηση Πετρούπολης, ‘Αγιος Δημήτριος- Χρυσούπολη, Αίμος Πετρούπολης- ΓΣ Καισαριανής, Άφοβος- Πήγασος Πατησίων, Άγιος Θωμάς- Αθηναΐδα, Χαλκηδονικός- Κολωνός, Πανθησειακός- Πανιώνιος Καισαριανής, Καλαμάκι- Λαύρα Αργυρούπολης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.