Μαρία θα σε θυμόμαστε πάντα!




Αγαπητοί φίλοι,
Δυστυχώς η μικρή Μαρία για την οποία πολύς κόσμος ευαισθητοποιήθηκε, βρίσκεται πλέον ανάμεσα σε Αγγέλους. Εγκατέλειψε αυτό τον άχαρο κόσμο που ζούμε πριν λίγα λεπτά. Όμως, αν και η οδύνη της απώλειας είναι τραγική και μας συγκλόνισε όλους, πρέπει να εκφράσουμε από καρδιάς την κατανόηση και τη συμπαράσταση που εισπράξαμε από πολλούς συνανθρώπους μας.
Άνθρωποι άγνωστοι, για τους γονείς και για το Σύλλογο, επικοινωνούσαν συνεχώς μαζί μας στηρίζοντας ηθικά και οικονομικά τους γονείς αυτού του άμοιρου παιδιού.
Ιδιαίτερα, ευχαριστούμε θερμά το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ν. Σμύρνης κ. Ιωάννη Τριαντάφυλλο και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Διαβατηρίων Καλλιθέας κ. Αντώνη Πλαγιανάκο για την αμέριστη και ταχύτατη εξυπηρέτηση στο να εκδοθεί διαβατήριο για τη μικρή Μαρία.
Δυστυχώς η γραφειοκρατία που επικρατεί στη χώρα μας, δεν έδωσε την ευκαιρία σ’ αυτό το άτυχο παιδί που πάλεψε 4 μήνες για τη ζωή του να προλάβει να φύγει για τη Ρώμη. Με πολύ κόπο καταφέραμε να εξασφαλίσουμε μια θέση σ’ ένα Ειδικό Κέντρο για την περίπτωση της αλλά δυστυχώς οι προσπάθειες όλων πήγαν χαμένες.
Μαρία θα σε θυμόμαστε πάντα!

Με αγάπη,
Η Πρόεδρος
Ντόρα Κασιμέρη

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.