Λήξη συναγερμού!




Δελτίο τύπου:

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η αντιπυρική περίοδος στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Η επαγρύπνηση των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου, της Πυροσβεστικής, των εθελοντών και των ευαισθητοποιημένων πολιτών συνέβαλαν έτσι ώστε η αντιπυρική περίοδος να λήξει χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ο Δήμαρχος Σ. Πανάς σημείωσε ότι: « Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στην αντιπυρική περίοδο και ιδιαίτερα τον κ. Παναγιώτη Σωτηρόπουλο, Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου και Επικεφαλή της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας – Πυρόσβεσης της Δημοτικής Ενότητας Βούλας, τον κ. Θεόδωρο Τσίλο, Επικεφαλή της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας – Πυρασφάλειας της Δημοτικής Ενότητας Βάρης, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους εργαζόμενους του Δήμου καθώς και όλους τους δημότες που συνέβαλαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Η προστασία της φυσικής κληρονομιάς του Δήμου μας αποτελεί ευθύνη όλων μας. Και αυτό το καλοκαίρι αποδείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να διαφυλάξουμε το πράσινο και την πόλη μας. Η συμβολή όλων αναδεικνύει ένα Δήμο πρότυπο στην Ελλάδα, που λειτουργεί με άριστη συνεργασία και εθελοντική συμμετοχή σε κοινούς στόχους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.