Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αργυρούπολη, Ελληνικό και Γλυφάδα




Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το πρωί της Κυριακής στις περιοχές της Αργυρούπολης, του Ελληνικού και της Γλυφάδας, λόγω της διεξαγωγής του 30ου Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 χλμ.
Συγκεκριμένα από τις 9.30 έως τις 13.00 θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήματα των παρακάτω οδών των δήμων Αργυρούπολης Ελληνικού και Γλυφάδας:
Στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, στο τμήμα της μεταξύ της εισόδου του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά και οδού Ευρυάλης.
Στην οδό Ευρυάλης, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Ποσειδώνος και της οδού Διαδόχου Παύλου.
Στην οδό Διαδόχου Παύλου, στο τμήμα της από το ύψος της οδού Ευρυάλης έως την οδό Γρ. Λαμπράκη.
Αφιερωμένος στους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα»

Ο αγώνας που γιορτάζει φέτος τα 30 του χρόνια, είναι αφιερωμένος στο έργο της οργάνωσης «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» (MSF) που χρόνια τώρα παρέχουν επείγουσα βοήθεια σε άτομα που έχουν πληγεί από ένοπλες συγκρούσεις, επιδημίες, αποκλεισμό από την παροχή ιατρικής φροντίδας και φυσικές καταστροφές σε όλο τον κόσμο.

Αντιπροσωπεία από τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα» θα βρίσκεται στον αγώνα για να ενημερώνει τον κόσμο σχετικά με τις δράσεις και το έργο τους.

Συνολικά στον αγώνα αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 2.000 δρομείς κάθε ηλικίας.

Έτσι για μία ακόμα φορά, η παραλιακή λεωφόρος θα πλημμυρίσει από χιλιάδες δρομείς, οι οποίοι θα τρέξουν σε μία όμορφη και εύκολη διαδρομή, απολαμβάνοντας έναν καλά οργανωμένο αγώνα.

Ρεκόρ συμμετοχών και στα παιδιά

Αυξημένο είναι όμως και το ενδιαφέρον των μικρών δρομέων που έχουν δηλώσει συμμετοχή στον αγώνα των 2 χλμ. για τα παιδιά, με αποτέλεσμα η περίοδος δηλώσεων συμμετοχής να κλείσει νωρίτερα, αφού οι συμμετοχές των εκκολαπτόμενων δρομέων έχουν ξεπεράσει τις 300. Έτσι, στον αγώνα των 2 χλμ. που θα διεξαχθεί αποκλειστικά μέσα στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά με ή χωρίς τη συνοδεία των γονιών τους αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέο ρεκόρ συμμετοχών.

Η ASICS και πάλι δίπλα στους δρομείς

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά «Μεγάλος Χορηγός» του αγώνα θα είναι η ιαπωνική αθλητική εταιρεία ASICS, η οποία στηρίζει δυναμικά τις προσπάθειες των δρομέων προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας που βοηθούν τους δρομείς να φτάσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων του παρέχοντας τους ταυτόχρονα άνεση και προστασία. Η ASICS θα είναι και πάλι στο πλάι των διοργανωτών, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στη διαρκή προσπάθεια αναβάθμισης του αγώνα που καταβάλλουν.

Η SONY στηρίζει μία σημαντική πρωτοβουλία

Γνωστή στους δρομείς για την ευαισθησία της σε δρομικά events, η Sony θα βρίσκεται φέτος στο πλάι των δρομέων στον 30ο  Αγώνα Δρόμου Υγείας της Αθήνας και του αγώνα 2 χλμ. για παιδιά. Προσφέροντας μια ολοκληρωμένη σειρά ψυχαγωγίας στους τομείς των ηλεκτρονικών, των φορητών συσκευών, της μουσικής, των φωτογραφιών, των παιχνιδιών και των online υπηρεσιών ψυχαγωγίας, η Sony είναι μια από τις κορυφαίες παγκοσμίως εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων. Η Sony είναι ευρέως γνωστή για τα οπτικοακουστικά προϊόντα της στους καταναλωτές,  – όπως για τα Walkman® MP3player, που συντροφεύουν τους δρομείς στις καθημερινές τους προπονήσεις.  Στο πλαίσιο της υποστήριξής της, η Sony θα χαρίσει σε τρεις τυχερούς συμμετέχοντες τρία Walkman® MP3 player, χωρητικότητας 2G, μετά από κλήρωση στο τέλος του Αγώνα.

Τριάντα χρόνια πίσω

Γιορτάζοντας την 30η επέτειο του αγώνα και θέλοντας να δώσουμε μία αίσθηση της εποχής της πρώτης διοργάνωσης, το φετινό αναμνηστικό δίπλωμα έχει το ίδιο θέμα με το πρώτο που δόθηκε στους πρώτους συμμετέχοντες πριν από 30 χρόνια.

Σας ευχόμαστε να απολαύσετε τον αγώνα και καλή επιτυχία!

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του 30ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.