Οι γεύσεις του Νίκου: 1,60€ το μεγαλύτερο σουβλάκι των Ν.Π.




Το μεγαλύτερο σουβλάκι των Νοτίων προαστίων, και μάλιστα σε τιμή 1,60€, θα το βρείτε στις “Γεύσεις του Νίκου”.

Στην ψησταριά του Νίκου θα βρείτε εκτός από το χοιρινό σουβλάκι του, σουβλάκι από κοτόπουλο στο ίδιο μεγάλο μέγεθος (1,70€), κοντοσούβλι (10€ η μερίδα), κλέφτικο, γύρο χοιρινό και κοτόπουλο (7€) σε γεύσεις που δοκιμάσαμε και λατρέψαμε, αλλά και τέσσερις ξεχωριστές σως τις οποίες δεν θα βρείτε πουθενά αλλού – τη γλυκειά, την καφτερή, τη γιαουρτιού και την κίτρινη.

Από αναψυκτικά εδώ θα βρείτε τα “παραδοσιακά” ελληνικά.

Ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς, κύριος Νίκος Καλοβρέκτης, διατηρεί το κατάστημά του στην Δωδεκαννήσου, στο Άνω Καλαμάκι από “μια χρονιά πριν μπει το ευρώ”, όπως μας αναφέρει ο ίδιος. Κάτοικος Αλίμου ο ίδιος, πριν ανοίξει την επιχείρησή του, ήταν σερβιτόρος σε κρουαζιερόπλοια.

Όλα αυτά τα χρόνια δίνει έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων του, στην καθαριότητα και την ικανοποίηση που παίρνει από τους ευχαριστημένους πελάτες του, τονίζοντας πως “το παν είναι η λεπτομέρεια”.

 

 

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Οι γεύσεις του Νίκου: 1,60€ το μεγαλύτερο σουβλάκι των Ν.Π.

  • 26/12/2012 at 11:00 πμ
    Permalink

    to pio xortastiko 120gr k pragmatikxeiropoiito souvlaki sta notia proasteia tha to vreite sto trelo gaidaro DAFNI-plateia kalogirwn k GLYFADA-plateia esperidwn.sygkrineteto.

    Απαντήστε
  • 07/04/2013 at 11:17 μμ
    Permalink

    to mono kalamaki 140gr !!! oi an8rwpoi dn paizontai apo poiothta !!!!! t susthnw anepifulakta!!!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.