Οι ενέργειες για να μπει στο σχέδιο πόλης το Χέρωμα της Βάρης




Ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Σπύρος Πανάς συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου “Νυμφόληπτος” του Χερώματος Βάρης, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρη Αναστασίου προκειμένου να συζητηθούν το ζήτημα της ένταξης της περιοχής στο σχέδιο πόλης αλλά και η αναβάθμισή της με έργα που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου για τις ενέργειες, οι οποίες έχουν γίνει προκειμένου να ενταχθεί η περιοχή στο σχέδιο πόλης καθώς και για τη σχετική επιστολή του προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Ν. Λιβιεράτο για την υπαγωγή των κτισμάτων της περιοχής στο Ν. 4014. Από την πλευρά τους τα μέλη του Συλλόγου αναφέρθηκαν στις πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει για το θέμα, προς την ίδια κατεύθυνση.

Παράλληλα, στη συνάντηση συζητήθηκαν προβλήματα και ελλείψεις υποδομών που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στην περιοχή. Μάλιστα ο κ. Πανάς παρουσίασε στους παρευρισκόμενους τον άμεσο προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής για την υλοποίηση αυτών των έργων, όπως διαμορφώθηκε μετά από προσωπική επίσκεψη του στην περιοχή προκειμένου να καταγράψει τις ελλείψεις αυτές.

Ο Δήμαρχος σημείωσε ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι, με προγραμματισμό και μεθοδικότητα να υλοποιηθούν όλα τα έργα που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής των κατοίκων στο Χέρωμα. Διαβεβαίωσε μάλιστα από την πλευρά του ότι οι συναντήσεις του με κατοίκους του Δήμου θα είναι συνεχείς προκειμένου από κοινού να σχεδιάζεται το μέλλον της πόλης μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.