Α.Σ. ΓΑΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ – Η μεγάλη αθλητική οικογένεια του Αλίμου (video)




 

http://www.youtube.com/watch?v=JNaqB63ucHY

Ο ΑΣ ΓΑΙΑ πρωταγωνιστής σε όλες της πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις και το 2012. Ο ΑΣ ΓΑΙΑ κατέκτησε την 1η θέση στη Νότια Ελλάδα και τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Ανδρών-Γυναικών σε όλη την Ελλάδα. Ενώ, είναι ο μοναδικός σύλλογος του Αλίμου που οι αθλητές του επανδρώνουν την Εθνική Ομάδα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ της Ελλάδας εκπροσωπώντας σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Με τελευταίες διακρίσεις τα δύο μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (2001, 2000-1999).
Η προετοιμασία αποδίδει καρπούς, όπως έχει φανεί και στην πράξη, γι αυτό ο ΑΣ ΓΑΙΑ ξεκινά από τους καλοκαιρινούς μήνες. Την αρχή έκαναν οι μικροί αθλητές στην κατασκήνωση RANCH όπου διδάσκονται να είναι αυτόνομοι και να προσαρμόζονται μακριά από το σπίτι τους, κάτω από την ομαδική και συλλογική προσπάθεια, η οποία περιλαμβάνει εκτός της σκληρής δουλειάς για τη φυσική κατάσταση, διασκέδαση, ώρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς παίρνοντας εφόδια για την αθλητική τους πορεία.
Στη συνέχεια έχουμε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της αγωνιστικής ομάδας του Α.Σ. ΓΑΙΑ που πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό διεθνές camp ταεκβοντό WTF (Gallop Serbia) από τις 1 έως τις 11 Ιουλίου 2012 στη περιοχή Vrnjacka Banja Σερβίας.
Αμέσως μετά, η προετοιμασία συνεχίστηκε στο «Μεγάλο Χωριό» της Ευρυτανίας στο Καρπενήσι. Με βάση την εμπειρία που διαθέτουν οι προπονητές Τζένη Σκεπετάρη (Head Coach), Παναγιώτης Περγαντής και Βασιλική Μουτεβελή, θεωρούν σκόπιμη την συνέχεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας των αγωνιστικών ομάδων του συλλόγου στην πρωτεύουσα του νομού Ευρυτανίας.
Οι αθλητές του ΑΣ ΓΑΙΑ πραγματοποίησαν την προετοιμασία τους σε ιδανικές συνθήκες περιβάλλοντος, όπου οι άψογες ειδικά σχεδιασμένες για τους αθλητές εγκαταστάσεις, το ζεστό οικογενειακό περιβάλλον, καθώς επίσης και η μοναδική προσέγγιση του κάθε παιδιού ξεχωριστά, βοήθησαν στην αυτοσυγκέντρωση των αθλητών στον στόχο τους και στην προπόνησή τους.
Οι αθλητές του ΑΣ ΓΑΙΑ επέστρεψαν στη βάση τους (Θερμοπυλών 8), συνεχίζοντας την μεθοδική δουλεία που γίνεται από τους αξιόλογους προπονητές – παιδαγωγούς.

 

http://www.gaia-tkd.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.