2ος Ποδηλατικός Γύρος στον Άγιο Δημήτριο!





Η ποδηλατική ομάδα Bike Fantasy σε συνεργασία με του Δήμο Αγ. Δημητρίου, διοργανώνει το 2ο Ποδηλατικό Γύρο Αγ. Δημητρίου, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου. Η εκκίνηση θα γίνει στις 11:00 π.μ. με αφετηρία την πλατεία Αλέκου Παναγούλη και τερματισμό στην πλατεία Ασυρμάτου.
Η διαδρομή, 8 περίπου χιλιόμετρα, είναι εύκολη, ευχάριστη και θα ξεναγήσει τους ποδηλάτες σε όλες σχεδόν τις περιοχές του Δήμου μας, περνώντας παράλληλα απ’ όλες τις κυριότερες πλατείες του. Αναλυτικά, οι κεντρικότεροι δρόμοι από τους οποίους θα περάσει η ποδηλατική πορεία, είναι:
Λεωφόρος Βουλιαγμένης (ΑΦΕΤΗΡΙΑ-Πλ. Αλέκου Παναγούλη), Όθωνος, Σουλίου, Δελφών, Δράμας, Πριάμου, Παπάγου, Λουκή Ακρίτα, καλλιθέας Νοταρά, Αγίου Δημητρίου, παπαναστασίου, 25ης Μαρτίου, Δημητσάνας, Ασυρμάτου, πλατεία Ασυρμάτου (ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ).
Ο φετινός Ποδηλατικός Γύρος είναι αφιερωμένος στα άτομα με Ειδικές ανάγκες, θέλοντας να μεταδώσει μήνυμα υποστήριξης, αλληλεγγύης και περισσότερη αισιοδοξία σε συνανθρώπους μας με κάθε είδους αναπηρία. Στην ποδηλατική πορεία θα συμμετέχει και η ομάδα Tandem Bike, η οποία έχει ως στόχο να βοηθήσει τους νέους με αναπηρία να κοινωνικοποιηθούν και να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνία μέσα από τη συμμετοχή σε ποδηλατικούς γύρους Δήμων και σε άλλες δραστηριότητες μαζικής άθλησης.
δώρα έπειτα από τη συμμετοχή τους σε μίνι αγώνες οδηγικής δεξιότητας.
Στόχος της ομάδας “Bike Fantasy στον Αγ. Δημήτριο”, είναι η εξάπλωση της χρήσης του ποδηλάτου στην πόλη μας και η αφύπνιση όλων των ποδηλατών της περιοχής προκειμένου να διεκδικήσουν το χώρο που τους αξίζει στους δρόμους και στη συνείδηση του κόσμου.

Ο Δήμος Αγ. Δημητρίου χειροκροτεί την προσπάθεια της ομάδας Bike Fantasy και για το λόγο αυτό στηρίζει τη διοργάνωση του Ποδηλατικού Γύρου για 2η συνεχόμενη χρονιά, καθώς στηρίζει πάντοτε όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες των ευαισθητοποιημένων δημοτών για μια πιο ανθρώπινη, ποιοτική καθημερινή ζωή, με σεβασμό στο περιβάλλον και το συνάνθρωπο.
Σας περιμένουμε όλους στον 2ο Ποδηλατικό γύρο του Αγ. Δημητρίου, ευελπιστώντας πως πρωτοβουλία αυτή θα αρχίσει να αποτελεί στο εξής έναν επιτυχημένο θεσμό στο Δήμο μας!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.