2 Χρόνια Athens Metro Mall!




Σας περιμένουμε να ευχηθούμε όλοι μαζί στο εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή!

 

Το Athens Metro Mall γιορτάζει 2 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012 με ένα πάρτι γεμάτο γλυκές απολαύσεις από την Ελένη Ψυχούλη και τον chef Ανδρέα Λαγό και ένα μοναδικό live performance από τον Stan. Μαζί μας θα βρίσκονται ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με την ambassador Βίκυ Καγιά για να σβήσουμε τα κεράκια της τούρτας, κάνοντας όλοι μαζί μια ευχή για τα παιδιά του κόσμου.

18:00 Γλυκές δημιουργίες από την Ελένη Ψυχούλη και τον γνωστό σεφ Ανδρέα Λαγό

Η food editor & tv hostess Ελένη Ψυχούλη και ο γνωστός nomad chef Ανδρέας Λαγός μας χαρίζουν την πιο γλυκιά δημιουργία, φτιάχνοντας την υπέροχη γενέθλια τούρτα του Athens Metro Mall με πλούσια γεύση λευκής και μαύρης σοκολάτας. Μην χάσετε τη διαδικασία παρασκευής της υπέροχης τούρτας σε ένα ζωντανό εργαστήρι με παράλληλες κληρώσεις δεκάδων δώρων.

21:00 Ο Stan εύχεται χρόνια πολλά στο Αthens Metro Mall και του χαρίζει το νέο του τραγούδι

Το κοινό τον ζήτησε και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης θα βρεθεί ξανά στη σκηνή του Athens Metro Mall για να παρουσιάσει το νέο του τραγούδι «Ότι πιο όμορφο έχω δει» αλλά και να τραγουδήσει γνωστές, αγαπημένες επιτυχίες ξεσηκώνοντας το κοινό με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Το «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)» στο Athens Metro Mall

Το Athens Metro Mall «αγκαλιάζει» και υποστηρίζει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) φιλοξενώντας Bazaar με στολίδια και χειροποίητα κοσμήματα από τις 26 έως τις 30 Νοεμβρίου 2012 και αγοράζει φέτος τα Χριστούγεννα τα αστέρια σύμβολο του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.