Βραδιά Ανακύκλωσης και Εθελοντισμού στο Ελληνικό




Tο Σάββατο 20 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 -21:00 μ.μ. ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αττικής «ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ» οργανώνει δράση ανακύκλωσης ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών συσκευών και λαμπτήρων στην κεντρική πλατεία Ελληνικού. Η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης και στόχος είναι η ενημέρωση των πολιτών για τη διαδικασία της ανακύκλωσης και η προώθηση του εθελοντικού πνεύματος. Μέσω της ανακύκλωσης θέλουμε να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι πολίτες και να συνειδητοποιήσουν την αξία και την χρησιμότητάς της στην καθημερινότητα.

Συγκεκριμένα την μέρα εκείνη μπορείτε να φέρετε τις χαλασμένες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές στην πλατεία προκειμένου να προοριστούν για ανακύκλωση. Σε περίπτωση που έχετε ογκώδεις συσκευές και αντιμετωπίσετε δυσκολία με την μεταφορά τους μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε.
Παράλληλα θα συλλέγονται τρόφιμα τα οποία θα παραδοθούν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης για την παροχή βοηθείας σε οικογένειες της περιοχής που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.
Σημείο συνάντησης είναι η κεντρική πλατεία στο Ελληνικό επί της οδού Ιασωνίδου. Για όσους επιλέξουν τα Μ.Μ.Μ.: λεωφορειακές γραμμές: 101 (Πειραιάς-Άλιμος-Ελληνικό), 205 (Γλυφάδα-Σούρμενα-Τερψιθέα), 210 (Τερψιθέα-Ελληνικό-Στ. Αγ.Δημήτριος) ΣΤΑΣΗ: Εκκλησία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους εθελοντές του «ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ» μέσω email ( [email protected] ) ή στα τηλέφωνα 6997079540 και 6939200262.
Χορηγός Επικοινωνίας: VIMAONLINE.GR
Χορηγοί Δράσεις: ΟΥΡΦΑ ΚΕΜΠΑΠΤΖΙΔΙΚΟ (Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 75, ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ) & AL PICCOLO (ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ 14, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ)

http://www.oragiadrasi.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.