Η Χρυσή Αυγή στην παραλία – σε επιφυλακή η αστυνομία (photos)




Ώρα 11:30 το πρωί στη διασταύρωση Ποσειδώνος και Αλίμου. Μέλη της Χρυσής Αυγής, άντρες και γυναίκες, με τις γνωστές μαύρες μπλούζες μοιράζουν στους οδηγούς των αυτοκινήτων την εφημερίδας τους. Καμιά δεκαπενταριά μέλη της Χρυσής Αυγής κρατώντας στα χέρια τους ελληνικές σημαίες περιφρουρούν τη διανομή των εφημερίδων, δημιουργώντας μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Αλίμου. Ανάμεσά τους και ο βουλευτής  Παναγιώταρος. Σε λίγα λεπτά εμφανίζεται ένα περιπολικό της Αστυνομίας.Οι αστυνομικοί ανταλλάσσουν χειραψίες με τον Παναγιώταρο ο οποίος προφανώς τους καθησυχάζει ότι δεν συμβαίνει κάτι και  αποχωρούν.Την ίδια ώρα κάνουν ένα πέρασμα από το σημείο και 5-6 μοτοσυκλετιστές της Ομάδας Δίας.

Στη συνέχεια τα μέλη της Χρυσής Αυγής κατευθύνθηκαν στα καινούρια τους γραφεία στη Λ. Ποσειδώνος 66 ( Ποσειδώνος και Αλίμου) στον Άλιμο. Τα εγκαίνια θα γίνουν τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στις 18:οο.Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γ. Γ. της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Από τη μέρα που άνοιξαν τα γραφεία της Τ.Ο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής στα Νότια προάστια, οι αστυνομικοί της περιοχής βρίσκονται σε επιφυλακή και έχουν ενταθεί οι περιπολίες στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Μέρα νύχτα στα γραφεία του δευτέρου ορόφου υπάρχει κόσμος και στο μπαλκόνι με θέα το Σαρωνικό βρίσκονται πάντα οι γνωστοί “μαυρομπλουζάδες”. Η παρουσία τους έχει τρομάξει τους έγχρωμους μικροπωλητές της πλαζ  “Ακτή του Ήλιου”, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες έχουν εξαφανιστεί. Έχει δημιουργήσει όμως και μεγάλο προβληματισμό σε εναλλακτικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στα νότια προάστια και βλέπουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής να συμπεριφέρονται σαν κράτος εν κράτει, κάτω από τη μύτη της αστυνομίας. Έμπειρος αξιωματικός της αστυνομίας ο οποίος υπηρετεί σε νευραλγικό πόστο ων νοτίων προαστίων, εξέφραζε φόβους στο notia.gr ότι η κατάσταση μπορεί να οδηγήσει και σε μετωπική σύγκρουση!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.