Ψάχνοντας τη νίκη…ΠΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ 1-2




 

Της Σοφίας Τσιρώνη (imaginistes.com)

Nίκη ψάχνει και νίκη δεν βρίσκει ο Άγιος Δημήτριος στην Β’ ΕΠΣΑ, καθώς ηττήθηκε από τον Πανθησειακό με 2-1, εντός έδρας. Η ομάδα του Θησείου άφησε για μια ακόμη αγωνιστική την τοπική ομάδα χωρίς να πάρει το «τρίποντο», με τους «κυανέρυθρους» να έχουν σοβαρά προβλήματα με την διαιτησία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την «Μπάρτσα» καθώς με μόλις δύο σουτ ο Πανθησειακός πήρε προβάδισμα με 2-0 κάτι που δεν άρεσε στους λιγοστούς για άλλη μια φορά, φιλάθλους του Αγίου Δημητρίου. Μετά το μισάωρο ο Άγιος πατούσε καλύτερα και με μπροστάρη τον Κοχλίδη και τον Φειδά στο κέντρο, άρχισε να χάνει ευκαιρίες και ένα δοκάρι στο 43’.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κυανέρυθροι» που κατάλαβαν ότι δεν έχουν άλλα περιθώρια για λάθη, ανέβασαν ρυθμούς στο παιχνίδι αλλά όταν η μπάλα δεν θέλει να βρει δίχτυα είσαι καταδικασμένος. Χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες πότε με άδειο τέρμα, πότε με δοκάρι και πότε με καθαρό πέναλτι πάνω στον Κοχλίδη. Το γκολ ήρθε στο 85’ αλλά ο χρόνος που απέμενε δεν μπόρεσε να αποφέρει κάτι καλύτερο για την τοπική ομάδα η οποία έχασε με 2-1 από τον Πανθησειακό, που πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού ακολούθησαν γκρίνιες, αποδοκιμασίες καθώς και διάφορα «γαλλικά» για τον διαιτητή που σφύριζε την αναμέτρηση.

Επόμενος αγώνας με το Καλαμάκι, εκτός έδρας.

Βαθμολογία (μέχρι 4η αγ): Αίμος Πετρούπολης 10, Άφοβος 10, Άτταλος 10, Πήγασος Πατησσίων 9, Κολωνός 9, Λαύρα Αργυρούπολης 9, ΓΣ Καισαιριανής7, Καλαμάκι 6, Άγιος Θωμάς 5, Χρυσούπολη 4, Πανθησειακός 3, Αναγέννηση Πετρ. 2, Άγιος Δημήτριος 2, Χαλκηδονικός 1, Πανιώνιος Καισαριανής 1, Αθηναΐδα 1.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ  4Η ΑΓ.

Αναγέννηση Πετρ.- Άφοβος 3-3

Αγ. Δημήτριος- Πανθησειακός 1-2

Χρυσούπολη- Χαλκηδονικός 3-1

Πήγασος Πατησσίων- Άτταλος 1-3

Αίμος Πετρούπολης- Καλαμάκι 4-1

ΓΣ Καισαριανής- Άγιος Θωμάς 1-0

Πανιώνιος Καισαριανής- Κολωνός 0-1

Λαύρα Αργυρούπολης- Αθηναΐδα 2-0

 

ΥΓ. Τις θερμές μου ευχαριστίες στον αγαπητό φίλο, Σταμάτη Πολυκανδρίτη, για τις πληροφορίες που μου έδωσε.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.