Πόλο: Ο Ν.Ο.Β τίμησε την Γιούλη Λαρά




Την Γιούλη Λαρά που αποσύρθηκε απο την ενεργό δράση βράβευσε για την πολύχρονη και σπουδαία προσφορά της στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης αλλά και στην Εθνική ομάδα η διοίκηση του Ν.Ο.Β δια της προέδρου του Στέλλας Λαζάρου Τίγκα λίγο μετά το τέλος του διεθνούς τουρνουά «Ακης Τσαταλιός». Βίντεο με την βράβευση

Η πρόεδρος του Ομίλου στον σύντομο λόγο της έπλεξε το εγκώμιο της αθλήτριας  και θύμισε στο κοινό τις σπουδαίες επιτυχίες που σημείωσε στα 18 χρόνια της παρουσίας της στις πισίνες.
Ανάμεσα σε αυτές ένα ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο, ένα χρυσό Παγκόσμιο , 2 Champions Cup, 2 Super Cup, ένα Len Trophy και βέβαια 7 πρωταθλήματα Ελλάδας με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης.
«Την ευχαριστούμε , την αγκαλιάζουμε και της ευχόμαστε πολλές προσωπικές κι επαγγελματικές επιτυχίες στο μέλλον» κατέληξε η κυρία Λαζάρου Τίγκα.
Φανερά συγκινημένη η Γιούλη Λαρά αφού ευχαρίστησε την πρόεδρο του Ν.Ο.Β και όλες τις διοικήσεις , τους προπονητές και τις συμπαίκτριες που συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια κι ευχήθηκε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον για τη Βουλιαγμένη είπε : «Η σημερινή μου βράβευση είναι πολύ ξεχωριστή για δυο ακόμη λόγους. Αυτή τη μέρα θυμόμαστε για μια ακόμη φορά τον Άκη (Τσαταλιό).Τον πρωτεργάτη όλου αυτού του οικοδομήματος που μας πήρε απο το χέρι μας έβαλε στην πισίνα και μας έμαθε πρώτα πως να είμαστε καλές αθλήτριες.

Ο δεύτερος  έχει να κάνει με την μητέρα μου που  αφιερώνω στη μνήμη της αυτή την ξεχωριστή στιγμή για την επιμονή και την υπομονή της να με στηρίξει σε αυτό που ήθελα να πετύχω απο τα πρώτα μου βήματα».

Μια ανθοδέσμη κι ένα λάβαρο της ομάδας προσέφεραν και οι άνθρωποι του Εθνικού στη Γιούλη Λαρά τιμώντας την προσφορά της στην υδατοσφαίριση

SAM 1337

 

Η πρόεδρος του Ν.Ο.Β Στέλλα Λαζάρου Τίγκα με την Γιούλη Λαρά την στιγμη της απονομής

 

Δείτε το video με τις δηλώσεις της προέδρου του Ν.Ο.Β και της Γιούλης Λαρά ΕΔΩ:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.