Ποιος Γλυφαδιώτης επιχειρηματίας έκανε πρόταση γάμου στην Έλενα Παπαρίζου




Το χαμόγελό της ξαναβρήκε η Έλενα Παπαρίζου αφού, μετά το δύσκολο «διαζύγιό» της με τον αγαπημένο της Τόνυ Μαυρίδη, ένας νέος έρωτας της χτύπησε πρόσφατα την πόρτα και μάλιστα πριν δύο μέρες της έκανε και πρόταση γάμου.

Πρόκειται για τον γνωστό επιχειρηματία Ανδρέα Καψάλη, ο οποίος μένει στη Γλυφάδα και ασχολείται με κατασκευές και δημόσια έργα και δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ παρά την οικονομική του ευχέρεια διατηρεί χαμηλό προφίλ.
Όπως αναφέρει η RealLife, με την Έλενα γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών τον περασμένο Απρίλιο και αμέσως ήρθαν κοντά. Το ζευγάρι έχει ήδη αποφασίσει να συγκατοικήσει και αναζητά σπίτι στην Βούλα ή τη Γλυφάδα, αφού η Έλενα φοβάται πολύ να μείνει μόνη της μετά τη διάρρηξη.
Όσο για τις κακές γλώσσες, η πρώην σύζυγος του Ανδρέα Καψάλη, Ράνια, με την οποία ήταν παντρεμένος για 4 χρόνια, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπήρξε αγκάθι στο γάμο της με τον επιχειρηματία και ότι διαζύγιο είχαν πάρει πριν γνωρίσει την Έλενα, κι όχι εξαιτίας της, ενώ εύχεται να πάνε όλα καλά και να είναι ευτυχισμένη.

www.iefimerida.gr/

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.