Περί φιλότιμου και άλλων ….δαιμονίων !!!!!




ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ>

 

Κύριε Δήμαρχε,

Είναι απορίας άξιον που μία ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων, για τα κτιριακά προβλήματα των σχολείων, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων απο ολόκληρη την Δημοτική σας Παράταξη.
Είναι για μας πιλότος η αντίδραση σας αυτή καθώς πιστεύουμε πως, όταν θα θέσουμε συνολικά θέματα για την παιδεία στο αρμόδιο υπουργείο, θα περιμένουμε επίσημα την αντίδραση της κυβέρνησης.
Μας κάνει εντύπωση πάντωςη ευαισθησία και η σπουδή που δείξατε για να προστατεύσετε τον κ. Χατζηδάκη , ο οποίος έδειξε ότι – αν μη τι άλλο – έχει μια παραπάνω ικανότητα απο τον κ. Τασούλα …. στο κρυφτό !!! Υπάρχει μια πολύ σημαντική διαφορά όμως, ο κ. Τασούλας τουλάχιστον, υπογράφει ο ίδιος τις ανακοινώσεις μας οι οποίες είναι συλλογικές – για να καταλάβουν , επειδή προφανώς δεν γνωρίζουν τι σημαίνει «συλλογικές» -αφορούν αποφάσεις που έχουν παρθεί και εκριθεί από το Δ.Σ.

Επιπλέον η Ένωση Γονέων, ποτέ δεν έχει στραφεί εναντίον κάποιου προσωπικά, αλλά μόνο σε θεσμικό επίπεδο, όταν μιλάμε για εσάς, αντιδημάχους ,προέδρους Νομικών προσώπων κλπ .Άρα η προσπάθεια «στοχοποίησης» του προέδρου του Δ.Σ. της Ένωσης, έχει καταφανέστατα ως σκοπό να δημιουργήσει εντυπώσεις, ώστε να αποσιωποιηθεί η ουσία, οι μεγάλες ΑΛΗΘΕΙΕΣ που εμπεριέχονται στην ανακοίνωσή μας της 1ης Οκτώμβρη

Οσον αφορά στην κοσμοθεωρία σας, οτι εμείς χρησιμοποιούμε τα σχολεία και τα παιδιά μας για να παραπλανήσουμε τους γονείς, ή να βλάψουμε τον Δήμο, μάλλον αστειεύεστε, εκτός κι αν πιστεύετε οτι έχετε το αλάθητο του Πάπα και εμείς θα πρέπει να χειροκροτάμε όταν βλέπουμε ….ντουβάρια αντί για τουαλέτες ή πατώματα με τρύπες , λυόμενα και τσίγκους.

Είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε την συνεργασία μας – και γνωρίζετε ότι το έχουμε κάνει στο παρελθόν – σε υγιή βάση όποτε την χρειαστείτε

Η Ένωση Γονέων όμως δεν είναι πολιτική παράταξη γι αυτό και δεν θα γίνει ποτέ – όπως ενδεχομένως θα ευχόσασταν – τιμητής ή yes man οποιουδήποτε. Οι … αντιδράσεις αυτού του είδους από μεριάς σας, αποδεικνύουν ότι σας …. «ενοχλούμε», άρα ΠΡΕΠΕΙ να συνεχίσουμε …!!!

Γι αυτό μαζέψτε τους…!!! Αφήστε που μας κατηγορούν για …. α π ο π λ ά ν η σ η ….. !!!

με εκτίμηση
για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας

Μιχάλης Τασούλας Κατερίνα Μπούμπα

cityofilioupolis.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.