Mίσθωση κτιρίου για 12 χρόνια!




Ο Δήμαρχος Αλίμου καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν προσφορές έως και την 1η Nοεμβρίου 2012, για τη μίσθωση ακινήτου που θα καλύψει ανάγκες α) της Κοινωνικής Υπηρεσίας – στέγαση Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και β) αρχειοθέτησης εγγράφων των Δ/νσεων Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών.

 Το προς μίσθωση οίκημα πρέπει να έχει εμβαδόν ωφέλιμο συνολικής επιφάνειας από 250 έως 300 τ.μ., (καταμερισμένο κατά προτίμηση σε δύο χώρους, προκειμένου να στεγαστούν οι ανωτέρω υπηρεσίες, χωριστά, στο ίδιο ακίνητο).
Ειδικότερα για το χώρο που θα φιλοξενήσει το ΚΔΑΠ να είναι ισόγειος με ανεξάρτητη είσοδο, να είναι καλής κατασκευής και κατάλληλο για τον σκοπό τον οποίο προορίζεται, προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή ασφάλεια των παιδιών. Ο χώρος που θα στεγάσει τα αρχεία μπορεί να είναι στο ίδιο ή διαφορετικό επίπεδο (υπόγειο – ισόγειο – όροφος).

 Να ευρίσκεται στο χώρο του Δήμου Αλίμου, προτιμητέο πλησίον του Δημοτικού Καταστήματος (οδού Αριστοτέλους).
Θα εκτιμηθεί θετικά εφόσον διαθέτει θέσεις πάρκινγκ.

 Το ακίνητο πρέπει να έχει τις κατάλληλες εγκαταστάσεις ύδρευσης, αποχέτευσης, και αερισμού για τη στέγαση των παραπάνω υπηρεσιών.

 Το ακίνητο πρέπει να είναι ετοιμοπαράδοτο εντός του μηνός από την υπογραφή της σύμβασης μισθώσεως.

 Η μίσθωση θα είναι διάρκειας δώδεκα (12) ετών.

Οι προσφορές θα υποβάλλονται στην Επιτροπή Αξιολόγησης ακινήτων (Δημαρχείο Αλίμου, υπόψη κας Γιαννούλας Κρόκου τηλ. 213-200-8115) που μετά από επιτόπιο έρευνα θα κρίνει επί της καταλληλότητας των προσφερομένων ακινήτων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνονται στο Αρμόδιο Γραφείο του Δήμου (Αριστοτέλους 53) από το οποίο μπορούν να ζητήσουν την διακήρυξη, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (κα Νίκη Μοσχοπούλου τηλ. 213-200-8058)

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΜΟΥ

ΘΑΝΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.