Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα – Φτωχός ο απολογισμός του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου





Φτωχός ο απολογισμός και μακράν των αναγκών της πόλης και της εποχής αποτελεί για την κοινωνική πολιτική το «μεγαλόπνοο» έργο της Δημοτικής Αρχής.
Πηχιαίοι τίτλοι, μεγάλες κουβέντες και έπαρση, επιστρατεύτηκαν από το Δήμαρχο για να υποστηρίξει τις Μ.Κ.Ο. (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) στις οποίες εκχώρησε το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου.
Ο επικεφαλής του ΕΝΑΚ Δημήτρης Πανταζόπουλος και οι δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Μπενάς και Γιάννης Πούλος κατέδειξαν με επιχειρήματα ότι το κοινωνικό παντοπωλείο επί της ουσίας δεν δικαιολογεί κατ’ ελάχιστο τις προσδοκίες και τα χρήματα που δαπανήθηκαν.

Είναι βέβαιο πως το κοινωνικό παντοπωλείο είναι απαραίτητο σε μια εποχή που δοκιμάζεται η ελληνική οικογένεια από την ανεργία, τη φτώχια και την απουσία της πολιτείας να στηρίξει τις κοινωνικές της δομές και υποχρεώσεις.

Χρειάζεται λοιπόν να εμπιστευθούμε τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, να εμπιστευτούμε τους εργαζόμενους που σε συνεργασία με φορείς, ενεργούς πολίτες και κινήματα πολιτών να αναλάβουν τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

 

 

 

Για το Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα

ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 
http://www.hellasnews.tv/site/index.php?option=com_seyret&task=videodirectlink&id=523

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.