Έμπλεξε με τα «θεία» – Θύελλα Αγ.Δημητρίου – Αγία Παρασκευή 0 – 1




Της Σοφίας Τσιρώνη (http://imaginistes.com)

Η Θύελλα που δεν κατάφερε να βρει την καλή της ταυτότητα ηττήθηκε με 1-0 από την Αγία Παρασκευή, στο δημοτικό γήπεδο Αγίου Δημητρίου και στρέφει το βλέμμα της πλέον στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανερυθραϊκό.

Σε ένα μέτριο ουσιαστικά παιχνίδι, οι δυο ομάδες δεν έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό παρόλο που προσπάθησαν να παίξουν επιθετικά. Οι αξιόλογες φάσεις του παιχνιδιού ήταν ελάχιστες ενώ την αρχή έκανε ο Σιδηρόπουλος στο 10’ με σουτ λίγο έξω από την περιοχή που κατέληξε άουτ.  Ο Κωνσταντίνου, ο οποίος ήταν και ο αρχηγός των «κυανόλευκων», προσπάθησε να πάρει την ομάδα στις πλάτες του και δημιούργησε προοπτικές για γκολ χωρίς όμως να μπορεί να βρει δίχτυα.

Στο 32’ ο Ευαγγελόπουλος πήρε τη θέση του νεαρού Ζούλια και δέκα λεπτά αργότερα ο Στρατής έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της Θύελλας να κάνει το 1-0,  μετά από τη σέντρα του Σιδηρόπουλου. Από την πλευρά της Αγίας Παρασκευής, πρωταγωνιστής ήταν ο Ζυγούρης που ανέλαβε εξ ολοκλήρου τις επιθέσεις της ομάδας του αλλά δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα μπήκε με το … αριστερό για την Θύελλα που μόλις στο 47’ δέχτηκε το γκολ από τον Ετοκά έπειτα από ασυνεννοησία στην άμυνα. Ο αγώνας συνεχίστηκε με την Θύελλα να δημιουργεί φάσεις από στημένες μπαλιές ενώ η Αγία Παρασκευή έδωσε περισσότερη βάση στην άμυνά της. Ο Παναγιωτάκης που μπήκε αλλαγή στο 46’ , ο «κάπτεν», και ο Στρατής μέχρι το 68’ πίεζαν τους αντιπάλους στην μικρή περιοχή αλλά ο Πέρτσας ήταν εκεί να μπλοκάρει όλες τις επιθέσεις των «κυανόλευκων».

Οι δύο πάγκοι είχαν πάρει φωτιά με τους προπονητές να δίνουν οδηγίες κάθε λεπτό του αγώνα στους παίκτες τους ενώ χαρακτηριστική ήταν και η αγωνία στο πρόσωπο του Ανδρέα Μαντζούνη.  Στο 70’ υπήρξε και ένα θερμό επεισόδιο με τον Μεϊμάρογλου, να δέχεται την κόκκινη κάρτα έπειτα από ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Κωνσταντίνου. Οι δύο ομάδες ήρθαν σε σύγκρουση, τα νεύρα ήταν τεντωμένα αλλά ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά για να λήξει με 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων και τη Θύελλα να δέχεται ένα γερό χαστούκι ενόψει του αγώνα με τον Πανερυθραϊκό  στις 24 Οκτωβρίου για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Τα κεφάλια μέσα λοιπόν για τους Μπραχαμιώτες γιατί η συνέχεια προβλέπεται δύσκολη καθώς οι τραυματισμοί είναι πολλοί στο συγκρότημα του Ανδρέα Μαντζούνη και οι απουσίες κάνουν αισθητή τη παρουσία τους.

Στις κερκίδες για να στηρίξουν την ομάδα τους ήταν ο Ταχιράι Ένι ο οποίος είναι τραυματίας ενώ εκεί βρίσκονταν οι Ακρωτηριανάκης και Χυτήρης που δεν έκρυψαν την δυσαρέσκειά τους για το αποτέλεσμα μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΘΥΕΛΛΑ: Γιαννόπουλος, Πριναράκης (Βάτσιος 45’) , Κοκκότης, Κίλιας, Στρατής, Μουχαμέτι, Γεωργίου, Ζήσης, Κωνσταντίνου, Σιδηρόπουλος (Παναγιωτάκης 47’), Ζούλιας (Ευαγγελόπουλος 32’).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Πέρτσας, Τζίτζης, Γλυκός, Μεϊμάρογλου, Κωνσταντίνου, Λαμπρινάκος, Ετοκά, Κρασώνης, Τσοχαντάρης, Ζυγούρης, Λαγός.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ (5η αγων.)
Αστέρας 2004 – Παλαιό Φάληρο 2 – 0
Φωστήρας Ηλιούπολης – Ελπίδα Αγ.Αναργύρων 0 – 1
Ολυμπιακός Λιοσίων – Α.Ε Ηρακλείου 2 – 3
Αγ.Ελεούσα – Χαραυγιακός 2 – 1
Ηλιούπολη – ΠΑΣ Γαλάτσι 1 – 1
Σούρμενα – Αστέρας Ζωγράφου 2 – 0
Αγ.Ανάργυροι – Μελίσσια 1 – 0
Θύελλα Αγ.Δημητρίου – Αγία Παρασκευή 0 – 1

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.