Απειλές και προπηλακισμοί από ακροδεξιούς κατά του Νίκου Μπίστη…
Θύμα προπηλακισμών και απειλών από ακροδεξιούς έπεσε στο Παλαιό Φάληρο ο Νίκος Μπίστης. Η ΔΗΜΑΡ συσχετίζει το γεγονός με τα επεισόδια έξω από … το θέατρο Χυτήριο πριν από λίγες ημέρες, όπου βρέθηκε ο κ. Μπίστης υπερασπιζόμενος την παράσταση Corpus Christi.

Ανακοίνωση για την επίθεση εξέδωσε η ΔΗΜΑΡ: «Κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε μάρτυρες απροκάλυπτων επιθέσεων από βουλευτές της Χρυσής Αυγής και ακροδεξιούς τραμπούκους κατά δημοκρατικών πολιτών. Σήμερα το πρωί ακροδεξιοί στο Παλαιό Φάληρο προπηλάκισαν και απείλησαν τον Νίκο Μπίστη και μετά την αντίδρασή του και την ειδοποίηση της αστυνομίας, εξαφανίστηκαν.

» Το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ είχε υπερασπιστεί με σθένος το δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης και της δημιουργίας, μόλις πριν λίγες μέρες στο Χυτήριο. Φαίνεται πως η δράση του αυτή ενόχλησε αυτούς που επιθυμούν ένα καθεστώς με τους δικούς τους κανόνες, χωρίς ελευθερίες και δικαιώματα. Τους λέμε ότι η δική μας Δημοκρατία δεν φοβάται. Θα δώσει απαντήσεις, όπως έδινε πάντα σε εποχές που οι νοσταλγοί του φασισμού έκαναν κάθε τι για να την υπονομεύσουν».
Πηγή in.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.