16η Πρόσκληση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής




Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση , που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό Άλσους 15,
την 10η Oκτωβρίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00 μεσ.
για να συζητήσουμε για τα παρακάτω θέματα:

Λήψη απόφασης αναφορικά με την ανάκληση της με αρ. πρωτ. 723/05.01.2012 άδειας λειτουργίας «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ-ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ», με το διακριτικό τίτλο “ΜΙΚΡΟ”, στην οδό Λαοδίκης αρ. 33-35 του Δήμου μας, που έχει εκδοθεί στο όνομα της “ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ Α. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.” , νόμιμα εκπ/νης από τον κ. Αθανάσιο ΣΑΡΑΚΗΝΟ του Ιωάννη, λόγω ουσιώδους τροποποίησης των υγειονομικών όρων λειτουργίας του.

Λήψη απόφασης αναφορικά με την ανάκληση της με αρ. πρωτ. 21503/03.05.2012 άδειας λειτουργίας «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ- ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ», με το διακριτικό τίτλο “BRONX”, στην οδό Kύπρου αρ. 76 του Δήμου μας, που έχει εκδοθεί στο όνομα της “ΟΛΓΑ ΓΚΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.” , νόμιμα εκπ/νης από την κ. Όλγα ΓΚΑΖΙΚΑ του Γεωργίου, λόγω ουσιώδους τροποποίησης των υγειονομικών όρων λειτουργίας του.

Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟΥ-ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟΥ», σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Γούναρη 87 και Γορτυνίας του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της “ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΣΙΜΙΝΗΣ Ε.Ε.” υπό σύσταση εταιρείας , νόμιμα εκπ/νης από τον κ. Εμμανουήλ ΠΕΤΡΟΥ του Παύλου . (από αναβολή)

Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση ή μη προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ- ΜΠΑΡ- ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ» , μέχρι 21.9.2014, σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Πανδώρας αρ. 16 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της “SIZZLE ΜΟΝ. Ε.Π.Ε.”, νόμιμα εκπ/νης από την κ. Aleksandra-Karolina PARTYKA.

Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης « ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ-ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΩΔΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΦΕ ΣΕ ΟΡΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ», σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Γούναρη αρ. 88 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας του κ. Δημητρίου ΛΥΚΟΥΡΓΙΩΤΗ του Δημητρίου.

Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΠΙΤΣΑΡΙΑΣ», σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Κων/πόλεως αρ. 14 και Λαζαρίδη αρ. 14 του Δήμου μας, με το διακριτικό τίτλο “DEL TORRO PIZZA”, ιδιοκτησίας της «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΑΟΥΤΣΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.» .

Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ», σε ισόγειο χώρο, με διακριτικό τίτλο “ΚΟΣΜΙΚΟΝ”, που βρίσκεται στην πλατεία Β. Κατράκη αρ. 6 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της “ΠΑΛΑΜΙΔΗΣ Λ.-ΥΙΟΙ Δ. ΤΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Α.Ε.”, νόμιμα εκπ/νης από τον κ. Αθανάσιο ΤΕΛΩΝΗ του Δημητρίου.

Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ», σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Γ. Γεννηματά αρ. 19 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας του κ. ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ του Δημητρίου .

Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΠΙΤΣΑΡΙΑ-ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ -ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ», σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Κύπρου αρ. 70 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της «Κ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Π.Ε.» νόμιμα εκπ/νης από τον κ. ΚΩΝ/ΝΟ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ του Ιωάννη.

Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΠΩΛΗΣΗΣ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ », σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Λαζαράκη αρ. 8 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της « YOU AND ME TOBACCO TRADING LIMITED», νόμιμα εκπ/νης από τον κ. ΗΡΑΚΛΗ ΠΛΑΙΤΑΚΗ.

Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων «Στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος» για διάστημα τριών ετών, για το κατ/μα ή επιχ/ση υγ. ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ με παρασκευαστήριο-ΓΑΛΑΚΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» στην οδό Κύπρου αρ. 76 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της κ. Δέσποινας ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ του Βασιλείου.

Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων «Στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος» για διάστημα τριών ετών, για το κατ/μα ή επιχ/ση υγ. ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ –ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ- ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ» στη συμβολή των οδών Μεταξά αρ. 24-26 και Ζησιμοπούλου αρ. 9 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της « KAYAK ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Α.Ε.», νόμιμα εκπ/νης από τον κ. ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΣΑΒΒΑ του Γεωργίου.

Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων «Στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος» για διάστημα τριών ετών, για το κατ/μα ή επιχ/ση υγ. ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «ΣΝΑΚ-ΜΠΑΡ» στην οδό Γιαννιτσοπούλου αρ. 3 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της « ΜΥΖΗΘΡΑΣ Χ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.», νόμιμα εκπ/νης από τον κ. ΧΡΗΣΤΟ ΜΥΖΗΘΡΑ του Ευαγγέλου.

Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση (ανανέωση) άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων «Στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος» για αόριστο χρονικό διάστημα , για το κατ/μα ή επιχ/ση υγ. ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ- ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΜΠΑΡ», στην οδό Κύπρου αρ. 74 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της “FOOD CONCEPTS- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ Ε.Π.Ε.”, νόμιμα εκπ/νης από την κ. Ρουμπίνη-Ναταλία ΤΣΑΜΑΣΙΡΟΥ του Στυλιανού.

Ο Δήμαρχος – Πρόεδρος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.