Σοκ – αμούστακα παιδιά λήστευαν ηλικιωμένες στη Γλυφάδα!




Συμμορία, στην οποία συμμετείχαν και τρία παιδιά 11, 12 και 16 ετών και που λήστευε ηλικιωμένες γυναίκες στην Γλυφάδα, εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ συνελήφθησαν στη Γλυφάδα έξι άτομα, (οι τρεις ανήλικοι και άλλοι τρεις 19, 22 και 25 ετών, αντίστοιχα, όλοι ελληνικής υπηκοότητας), γιατί λίγο πριν είχαν αφαιρέσει, στην ίδια περιοχή, από τρεις ηλικιωμένες γυναίκες, με χρήση σωματικής βίας, τις αλυσίδες, με τους χρυσούς σταυρούς που φορούσαν.

Από την έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Γλυφάδας, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες έχουν διαπράξει, το τελευταίο διάστημα, άλλες δύο ληστείες σε βάρος γυναικών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Επίσης, από την ομάδα ΔΙΑΣ συνελήφθη, το βράδυ της Δευτέρας στο Κορωπί, 32χρονος αλβανικής καταγωγής, γιατί νωρίτερα μαζί με συνεργό του που αναζητείται, είχαν διαρρήξει οικία στην περιοχή, από την οποία αφαίρεσαν κοσμήματα και δύο συσκευές τηλεόρασης. Από την έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι 32χρονος, έχει διαρρήξει, το τελευταίο δίμηνο, πέντε διαμερίσματα στην περιοχή.

πηγή: protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.