Συνεργασία ΙΕΚ ΞΥΝΗ και Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας




Την έναρξη μίας πρωτοποριακής συνεργασίας εγκαινιάζουν ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας, με στόχο την ενίσχυση των νέων εν μέσω της οικονομικής κρίσης και της αύξησης της ανταγωνιστικότητας των εμπορικών επιχειρήσεων.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, κλείνοντας φέτος τα 20 Χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στα Νότια Προάστια, ενισχύοντας την προσπάθεια του γραφείου επαγγελματικής αποκατάστασης ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ, για τη διασύνδεση των αποφοίτων  με την αγορά εργασίας, και παράλληλα δίνοντας ισχυρά κίνητρα στους νέους για σπουδές, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας.
Η συνεργασία περιλαμβάνει μία σειρά από προσφορές και προνόμια τόσο για τους σπουδαστές και τους απόφοιτους του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, όπως και για τους επιχειρηματίες που είναι μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, τους υπαλλήλους τους και τα μέλη των οικογένειές τους.
Εγκαινιάζοντας μάλιστα από φέτος 18 νέες ειδικότητες σε επαγγέλματα αιχμής όπως Νοσηλευτική, Ναυτιλιακά κ.α. οι τομείς σπουδών που μπορούν να επιλέξουν για σπουδές στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας είναι οι :

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας και με επίγνωση των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν στην αγορά, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ προσφέρει σε όλους τους ιδιοκτήτες και τους υπαλλήλους των επιχειρήσεων-μελών του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, και σε μέλη των οικογενειών τους (συγγενείς πρώτου βαθμού), την δυνατότητα να σπουδάσουν στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ με ειδικά προνομιακά δίδακτρα.
Επιπλέον, ο Εμπορικός Σύλλογος μέσω των επιχειρήσεων μελών του προσφέρει στους σπουδαστές και τους απόφοιτους του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης και κάλυψης θέσεων στην αγορά εργασίας.

Τέλος στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και μετά από πρόταση της Προέδρου κας Άννας Καυκά  και του Διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή Γλυφάδας, παρέχει 2 ετήσιες υποτροφίες σπουδών Ξένων Γλωσσών, για τα παιδιά της πληγείσας από την φωτιά στη Γλυφάδα, οικογένειας του Κώστα Μπλιός .
Για τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας                  Για το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας
Η πρόεδρος                                                            Η Διευθύντρια
Άννυ Καυκά                                                           Δανάη  Σημαντηράκη

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.