“Παλιά σερβίριζα τη Βουγιουκλάκη, τώρα δύσκολα κρατιόμαστε”




“Ο κόσμος κινείται σύμφωνα με την τηλεόραση. Μετά τις εκλογές υπήρξε περαιτέρω απαισιοδοξία και η κίνηση έπεσε περισσότερο” μας λέει ένας από τους πιο παλιούς επαγγελματίες στα μαγαζιά εστίασης της παραλιακής.

Είναι ο κ. Μιχάλης, ο οποίος μετά το ένδοξο παρελθόν του στο Hickory Grill Steak House στο Τροκαντερό, από το 1996 μέχρι και σήμερα διατηρεί την καφετέρια/εστιατόριο/ψησταριά του my Corner, στην κεντρικότερη γειτονιά του Π. Φαλήρου.

“Από το Hickory Grill του οποίου τότε ήμουν συνιδιοκτήτης είχαν περάσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Χάρις Αλεξίου, πολλοί πασίγνωστοι μπασκετμπολίστες και πολιτικοί. Μάλιστα κρατούσα το γιό του Χαρδαβέλα θυμάμαι τότε, για να φάει με την ησυχία του! Ποιός όμως να με θυμάται τώρα…”, μας είπε ο μάλλον λιγομίλητος κ. Μιχάλης.

“Δουλειά μου είναι να σέβομαι τον πελάτη τόσο, ώστε ο,τι φτιάχνεις να είναι η σπεσιαλιτέ σου”, μας λέει, αναγνωρίζοντας πως οι εποχές είναι δύσκολες. “Ο κόσμος εδώ έχει μετακινηθεί στη μαρίνα Φλοίσβου. Παλιά το μαγαζί μου ήταν στέκι της νεολαίας. Η γειτονιά με έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια, όμως δύσκολα κρατιόμαστε”.

Ως συνταγή για της επιβίωση της επιχείρησής του, ο κ. Μιχάλης εκτός από την ποιότητα των υπηρεσιών, προκρίνει και τις χαμηλές τιμές. “3-4 χρόνια τώρα δεν έχω αλλάξει τις τιμές”, μας λέει, τονίζοντας πως η επιχείρηση πλεον απορροφά τον αυξημένο ΦΠΑ.

Στο my Corner, Αγ. Αλεξάνδρου 17 και Τρίτωνος, το πρωί μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας ενώ από το μεσημέρι και μετά μπορείτε να παραγγείλετε από τα πιάτα του.

Ο ελληνικός καφές 1,40 ευρώ, ο εσπρέσο 1,50 ευρώ, ο καπουτσίνο 2,30 ευρώ και ο φρέντο 2,40 ευρώ. Θα βρείτε επίσης το καλαμάκι με 1,70 ευρώ, την πίτα καλαμάκι με 2,20 ευρώ, τη μερίδα γύρο με 7,10 ευρώ ενώ στο… μενού βρίσκονται μακαρονάδες και πίτσες.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.