O Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης φιλοξενεί περίπτερο για το σχολικό παζάρι του Χαμόγελου του Παιδιού




Δελτίο τύπου:

Η Δημοτική Αρχή, με την κοινωνική ευαισθησία που διέπει τις αποφάσεις της, ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, φιλοξενεί στην κεντρική πλατεία της Βούλας το περίπτερο του Χαμόγελου του Παιδιού για το σχολικό παζάρι που διοργανώνει ο Οργανισμός.

Στόχος είναι η ενίσχυση του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσα από την πώληση ειδών του συλλόγου, πολύχρωμων τετραδίων, γραφικής ύλης, καθώς και άλλων απαραίτητων ειδών για τη νέα σχολική χρονιά. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της δράσης του Οργανισμού που από το 1995 προσφέρει φροντίδα και προστασία σε χιλιάδες παιδιά που κινδυνεύουν σε όλη την Ελλάδα. Το περίπτερο θα λειτουργεί έως τις 13 Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Σ. Πανάς καλεί τους πολίτες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Χαμόγελου του Παιδιού, προκειμένου, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Να αποδείξουμε ως Δήμος για μια ακόμα φορά την ευαισθησία μας και να σταθούμε δίπλα στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη, περισσότερο σήμερα που η κρίση μαστίζει τους πιο αδύναμους».

 

xamogelo tou paidiou

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΣΠΥΡΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝΑΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.