ΓΙΝΕΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. & ΤΟΥ Α.Ο.Ν.Σ. “Ο ΜΙΛΩΝ”
panionios_logo_lowmilonΟ Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. και ο Α.Ο.Ν.Σ. “Ο Μίλων” ξεκίνησαν τις εγγραφές στα Τμήματα Υποδομής και στις Αθλητικές τους Ακαδημίες. Λειτουργούν τμήματα για όλα σχεδόν τα αθλήματα, ενώ υπάρχουν και ειδικές προσφορές για αδέλφια και οικογένειες που πλήττονται από την οικονομική κρίση. Διαβάστε αναλυτικά τις ανακοινώσεις των δύο συλλόγων:

 

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ  Α.Ο.Ν.Σ.  «Ο ΜΙΛΩΝ»

Το Δ.Σ.. του ΜΙΛΩΝΑ, εκφράζει τις ευχαριστίες του στους γονείς των μικρών Αθλητών – Αθλητριών, που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στις ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ του, συνδυάζοντας την χαρά του παιχνιδιού με την καλλιέργεια του χαρακτήρα τους.
Με χαρά θα σας υποδεχθούμε και τη νέα αθλητική χρονιά στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου μας, με ένα ακόμη υπερσύγχρονο κλειστό Γυμναστήριο στη διάθεση των μικρών αθλητών – αθλητριών.
Από τις 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ενώ  η έναρξη των προπονήσεων προγραμματίζεται για τις 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, για  αγόρια και κορίτσια  (6 – 14 ετών) στα τμήματα που διατηρεί o Σύλλογος:  ΜΠΑΣΚΕΤ – ΒΟΛΛΕΥ – ΤΕΝΝΙΣ – ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ – ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ – ΠΟΛΟ – ΜΠΕΙΖ ΜΠΟΛ – ΜΙΝΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ:Στα γραφεία του Συλλόγου, οδός Αδαμ. Κοραή & Πύρρου Δήμα, Τηλ. 210-9353700 – 9330342 – 9315220 & στο κολυμβητικό τμήμα : 210 – 9323632.


Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης ξεκινά για μια ακόμη χρονιά τις εγγραφές των αθλητών στα Τμήματα Υποδομής. Ο Σύλλογος που σε λίγες ημέρες θα συμπληρώσει τα 122 χρόνια της ζωής του, καλωσορίζει τους νεαρούς αθλητές στην κυανέρυθρη οικογένεια και δηλώνει ότι θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να προσφέρει υψηλού επιπέδου αθλητική και κοινωνική παιδεία, όπως κάνει από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα.
Στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που βιώνει ο τόπος μας, ο Αθλητισμός στην πιο καθαρή του μορφή, όπως τον υπηρετεί ο Πανιώνιος, είναι θεσμός που συνεισφέρει στην κοινωνική συνοχή. Ο Σύλλογός μας, χωρίς την παραμικρή βοήθεια από την πολιτεία και τους φορείς, θα προχωρήσει με συνέπεια στο δρόμο που επέλεξε, στηριγμένος αποκλειστικά στις δικές του δυνάμεις. Οι αγωνιστικές μας ομάδες στελεχωμένες από αθλητές που αναδείχτηκαν από τα τμήματα των υποδομών μας, θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματά τους και να κάνουν περήφανους τους φιλάθλους μας.
Το παράδειγμα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας,  που ξεκίνησε με εξαιρετική επιτυχία τις υποχρεώσεις της, στελεχωμένη με νεαρούς αθλητές από τις Ακαδημίες του Συλλόγου ελπίζουμε ότι θα δείξει τον δρόμο.
Ευχόμαστε στους Εφόρους, τους Προπονητές, τους Αθλητές και τους εργαζομένους του Πανιωνίου ΓΣΣ υγεία, πρόοδο και κάθε αθλητική επιτυχία.

To ΔΣ  του Συλλόγου
Θυμίζουμε ότι πρόσφατα, με ομόφωνη απόφαση του, το ΔΣ του Πανιωνίου όρισε εκπτώσεις στις συνδρομές των αθλητών στις Αθλητικές Ακαδημίες του Συλλόγου για τα παιδιά ανέργων και πολυτέκνων. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε μείωση 50% στην τιμή της συνδρομής για το πρώτο παιδί και 75% για το δεύτερο παιδί. Η έκπτωση θα γίνεται με απλή επίδειξη στις Γραμματείες της κάρτας ΟΑΕΔ ή Πολυτέκνου.»
Για την εξυπηρέτηση των εγγραφόμενων αθλητών παραθέτουμε τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τις Γραμματείες του Πανιώνιου Αθλητικού Συλλόγου:
Ποδόσφαιρο: 210 9328902
Στίβος: 210 9328903
Κολύμβηση κατω: 210 9352939
Κολυμβηση πάνω: 210 9357800
Πόλο: 210 9317055
Βόλεϊ: 693 2786014

 

http://www.neasmyrni.net.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X