Άνοιξε το κοινωνικό παντοπωλείο της Νέας Σμύρνης




pantopoleio_trofima_low

250 περίπου συμπολίτες μας εξυπηρετούνται από τα τέλη Σεπτεμβρίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ν. Σμύρνης, το οποίο γέμισε τα ράφια του και προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ είδη διατροφής, καθαριότητας, υγιεινής και βρεφοανάπτυξης σε αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας και σε ανέργους. Το Παντοπωλείολειτουργεί στην οδό Αρτάκης δίπλα στο Α΄ ΚΑΠΗ (Αρτάκης 34), στο ύψος του Δημοτικού Γυμναστηρίου. Ενημερωθείτε για τα κριτήρια των Δικαιούχων και τις προσφορές εθελοντών….

Δικαιούχοι είναι οι πολίτες – οικογένειες: με ετήσιο εισόδημα έως 6.000 ευρώ (μοναχικά άτομα και άγαμοι), διμελείς οικογένειες με ετήσιο εισόδημα 7.500 ευρώ με προσαύξηση 1.500 ευρώ για κάθε προστατευόμενους και γενικά οικονομικά αδύναμοι και άνεργοι συμπολίτες μας.
Ο δικαιούχος καταθέτει τα δικαιολογητικά του στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ν. Σμύρνης, η οποία είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για τη συγκέντρωση και την αξιολόγηση των αιτήσεων, και παραλαμβάνει μια μαγνητική κάρτα, η οποία «φορτώνεται» ανάλογα με τη κατηγορία που ανήκει ο δικαιούχος με ένα μηνιαίο ποσό. Με κάθε αγορά από το Κοινωνικό Παντοπωλείο αφαιρείται το αντίστοιχο ποσό από την κάρτα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα είδη θα είναι ΔΩΡΕΑΝ και η επιλογή από τα ράφια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ατόμου ή οικογένειας.
Τα είδη που προσφέρει το Κοινωνικό Παντοπωλείο τα προμηθεύεται ο Δήμος Ν. Σμύρνης, ενώ μπορούν και όσοι πολίτες, σύλλογοι, φορείς και επιχειρήσεις επιθυμούν να συμβάλλουν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ στο πρόγραμμα με χορηγίες.

pantopoleio_low

Η υπεύθυνη Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας κα Μαρίνα Ιακωβάκη δήλωσε στην εφημερίδα “Δημοσιογράφος” της Ν. Σμύρνης: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και συγκινημένοι που ο Δήμος Νέας Σμύρνης κατάφερε να υλοποιήσει με υπευθυνότητα και συνέπεια ένα χώρο που θα εξυπηρετεί εκατοντάδες συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και κατάφερε να μην αφήσει κανένα μόνο του σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που όλοι βιώνουμε. Όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Σας καλώ όλους για μια ακόμα φορά να στηρίξετε το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ με προσφορές-χορηγίες αλληλεγγύης και ευαισθησίας…”

Για πληροφορίες δικαιούχων αλλά και για προσφορές –χορηγίες μπορείτε να απευθύνεστε στην  Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Ν. Σμύρνης, Μεγάλου Αλεξάνδρου 65 (4ος όροφος), Τηλέφωνο: 2132025882
http://www.neasmyrni.net.gr/
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.