Αναβαθμίζονται οι παιδικές χαρές του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης




Δελτίο τύπου:

Με γνώμονα την ασφάλεια και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών σε ένα περιβάλλον προσεγμένης αισθητικής, η Δημοτική Αρχή έχει θέσει ως προτεραιότητα την αναβάθμιση όλων των παιδικών χαρών που λειτουργούν στα όρια του Δήμου μας.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αναβάθμισης σε πολλές παιδικές χαρές. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι απαιτούμενες εργασίες στην παιδική χαρά της παραλίας της Βάρκιζας. Παράλληλα, η Δημοτική Αρχή έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την πιστοποίηση όλων των παιδικών χαρών του Δήμου από τον Ελληνικό Οργανισμό Τυποποίησης (ΕΛΟΤ).

Ο Δήμαρχος Σ. Πανάς σημείωσε ότι: «Στόχος μας είναι η δημιουργία κοινωνικών υποδομών που θα προσφέρουν ασφάλεια, ψυχαγωγία και ευκολία στους πολίτες όλων των ηλικιών. Στο πλαίσιο αυτό όλες οι παιδικές χαρές του Δήμου θα πιστοποιηθούν για την ασφάλεια που παρέχουν στους μικρούς επισκέπτες τους από τον ΕΛΟΤ. Για το λόγο αυτό έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ουσιαστικής αναβάθμισης σε κάθε παιδική χαρά».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.