Real estate μπίζνες στη Βουλιαγμένη> Το ιστορικό εστιατόριο “Λάμπρος” φλερτάρει ο εφοπλιστής Οικονόμου, για να χτίσει την έπαυλή του




Από την Ιόλη Πιερίδη – http://www.kourdistoportocali.com:

Μπίζνες με φούντες και πετροδόλαρα κάνουν αυτό το καιρό τα μεγάλα μεσιτικά γραφεία της Βούλας και της Βουλιαγμένης. Ειδικά στη πανέμορφη και κάποτε πανάκριβη Βουλιαγμένη οι αγοραπωλησίες γνωρίζουν άνθηση. Διαμερίσματα, που πριν τη κρίση κόστιζαν 1-1,5 εκατ. ευρώ, σήμερα πωλούνται 450-500 χιλιάδες και οι αγοραστές με κασίτος που κυνηγάνε τις ευκαιρίες κάνουν ουρά. Άλλωστε το σύνθημα “αγόραζε στη κρίση και πούλα σε καιρούς ευημερίας” είναι η θρησκεία τους. Εφοπλιστές όπως ο Προκοπίου που έχει αγοράσει όλη τη Βουλιαγμένη-ειδικά τα ακίνητα της Εκκλησίας- έχει βάλει πλώρη για το φιλέτο του “Αστέρα”. Καλές αγορές έχει κάνει και πολύ γνωστός δικηγόρος, ο οποίος τελευταία έχει αραιώσει τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Πληροφορίες θέλουν την οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή Μαζωνάκη να έχει χτυπήσει κατάστημα πάνω στη θάλασσα που γειτονεύει με την επιχείρηση “Εν Πλω”.
Όσο για τον “επιθετικό” εφοπλιστή Οικονόμου ακούγεται ότι φλερτάρει με την αγορά της ιστορικής ταβέρνας “Λάμπρος” της Βουλιαγμένης, με στόχο να χτίσει στο σημείο την έπαυλή του με θέα στον πανέμορφο και διαρκώς υγρό Κόλπο!
Η ελληνική Ριβιέρα, έχει πάρει φωτιά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.