Πρωταθλήτριες με θρίαμβο επι του Ολυμπιακού 15-6 οι Νεανίδες του Ν.Ο.Β. (video)




Πρωταθλήτρια Ελλάδας 2012 είναι η ομάδα υδατοσφαίρισης Νεανίδων της Βουλιαγμένης μετά την εντυπωσιακή νίκη της επί του Ολυμπιακού με 15-6 στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης το απόγευμα της Κυριακής 15/7. Πρόκειται για το 4ο πρωτάθλημα πόλο που καταλήγει φέτος στον Ν.Ο.Β μετά των Ανδρών, Γυναικών και Νέων Ανδρών και το 3ο με αντίπαλο στον τελικό τον Ολυμπιακό.

Τα κορίτσια του Γιάννη Στεργιόπουλου όπως ακριβώς και σε όλα τα παιχνίδια της τελικής φάσης ήταν ασταμάτητα και κέρδισαν δίκαια για να καταχειροκροτηθούν απο το κοινό που παρά την αφόρητη ζέστη γέμισε κάθε γωνιά του κολυμβητηρίου της Νέας Σμύρνης. Είναι χαρακτηριστικό ότι προηγήθηκαν ακόμη και 7-0 στα μισά του 2ου οκταλέπτου δίνοντας την ευκαιρία στον τεχνικό της ομάδας να χρησιμοποιήσει όλες τις παίκτριες .

Τα οκτάλεπτα του τελικού: 4-0, 4-1, 4-2, 3-3 Την σύνθεση της ομάδας μας και τα γκολ σημείωσαν : Ζοφωλη Νιόβη, Χυδηριώτη Ιωάννα 2, Μαυρωτά Αμαλία, Δήμου Κατερίνα 3, Πρωτοππαπα Ελισάβετ, Ξενάκη Ελένη 5, Καλογεράκου Μίλβα 2, Ζοφώλη Βικτωρία , Μαυρωτά Ιφιγένεια, Ντάσιου Μαρία 2 , Λακουμέντα Ελένη 1, Σταυρίδου Ελπίδα Βαρελιδη Ζωή Μαστροκαλου Μ. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή Γιάννη Στεργιόπουλο που δεν γλύτωσε τη βουτιά με τα ρούχα στην πισίνα , καθώς και στην έφορο της ομάδας Μαρία Τροβά που μετά τις γυναίκες κατακτά ακόμη ένα πρωτάθλημα με τις νεάνιδες.

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας ομάδας ο Γιάννης Στεργιόπουλος πανευτυχής και βρεγμένος μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: «Αυτός ο γύρος ήταν πολύ καλύτερος , παίξανε όλα τα κορίτσια πολύ καλά, ήθελαν πάρα πολύ να κερδίσουν αυτό το πρωτάθλημα , είχαμε δουλέψει είχαμε κάνει και πολύ προπόνηση, το θέλανε παραπάνω, είχαν ψυχή θέληση κι αυτό έφτανε για να κερδίσουμε κι όλες τις υπόλοιπες ομάδες . Ειδικά τώρα στον τελικό ήταν φανταστικές παίξανε πολύ καλά . Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος κάνανε πολύ καλή προσπάθεια . Απο εκεί και πέρα στοπ μέλλον πιστεύω να μείνει η ίδια ομάδα γιατί έχει δέσει, είναι πολλά χρόνια μαζί , παίζουν και στις μεγαλύτερες κατηγορίες οπότε πιστεύω κι ευελπιστώ να μείνουν όλες μαζί για να κάνουμε μια καλή ομάδα στο μέλλον»

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Ν.Ο.Β στην τελική φάση : Ν.Ο.Β-Χίος 15-3 Ν.Ο.Β- Εθνικός 15-4 Πανιώνιος-Ν.Ο.Β 8-10 Ν.Ο.Β-Γλυφάδα 14-3 (Ημιτελικός) Ν.Ο.Β-Ολυμπιακός 15-6 (Τελικός)

Δείτε στο βίντεο την απονομή του πρωταθλήματος στα κορίτσια της ομάδας Νεανίδων του ΝΟΒ
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7FbZtodbaWU

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.