Παραλία Παλαιού Φαλήρου, Μπάτης – 2ο Τουρνουά Ξυλορακέτας
2ο Τουρνουά Ξυλορακέτας Νότιας Αθήνας
28-29 Ιουλίου 2012
Παραλία Παλαιού Φαλήρου, Μπάτης ΟΜ.ΧΕΙ.ΚΟ
Η Περιφερειακή Ενότητα Νότιας Αθήνας, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά, διήμερο Τουρνουά Ξυλορακέτας το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου. Το αγαπημένο παιχνίδι της παραλίας με τους χιλιάδες φανατικούς φίλους στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Ομίλου “Μπάτης OM.XΕΙ.KO” στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου. Τα γήπεδα του Μπάτη θα δώσουν αίγλη στο παιχνίδι, κερκίδα στους φιλάθλους και θα προφυλάξουν τους λουόμενους από δυνατές και …“αδέσποτες” μπαλιές.

Η φετινή διοργάνωση, περιλαμβάνει ερασιτεχνικό και διαγωνιστικό κομμάτι. Το Σάββατο 28/7, ερασιτέχνες φίλοι της ρακέτας μπορούν να παίξουν παιχνίδια προκαθορισμένης διάρκειας μεταξύ τους, σε ομάδες των τεσσάρων παικτών, ανδρών, γυναικών ή μεικτών, με σκοπό την ευγενή άμιλλα και τη χαρά του παιχνιδιού. Ταυτόχρονα όμως, θα έχουν τη μοναδική δυνατότητα να αξιολογήσουν αντικειμενικά τις επιδόσεις τους, κάνοντας χρήση εξειδικευμένου ηλεκτρονικού εξοπλισμού που θα μας διαθέσει ο δημιουργός του συστήματος Valetudo Racket, Λάκης Ζώης.

Το διαγωνιστικό τμήμα, που θα αποτελείται από έμπειρους ρακετίστες από όλη την Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29/7 και θα αποτελέσει πόλο έλξης για φιλάθλους αλλά και τους λουόμενους της περιοχής. Οι παίκτες της ξυλορακέτας, θα χαρίσουν εντυπωσιακό και δυνατό θέαμα στους παρευρισκόμενους και θα διαφημίσουν το παιχνίδι. Παιχνίδι που βρίσκεται σε συνεχή πορεία ανόδου τα τελευταία χρόνια φλερτάροντας με τη εξέλιξή του σε επίσημο άθλημα.

Οι καλύτερες ομάδες βάσει των στατιστικών, ερασιτεχνικές και διαγωνιστικές, θα βραβευθούν στο τέλος της διοργάνωσης με την απονομή μεταλλίων, και όλες οι ομάδες θα λάβουν αναμνηστικά διπλώματα.

Την Κυριακή κατά τη λήξη, θα κληρωθεί ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες, μια τριήμερη διαμονή στο Λουτράκι Κορινθίας, προσφορά του Mitzithras Hotel.

Η είσοδος και συμμετοχή στους αγώνες είναι ελεύθερη.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 24 Ιουλίου 2012 στο [email protected] στο τηλέφωνο 2132100151 (ώρες 12.00-14.00) και στο 6986602022

 
http://www.youtube.com/watch?v=7sdg2UzUEf8

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.