Η μάχη με τους Νάστους…




Ανακοίνωση από το Δήμο Ηλιούπολης:

Νέα μεγάλη δικαστική επιτυχία σημειώθηκε στη μακροχρόνια διαμάχη με τους κληρονόμους Νάστου, που διεκδικούν δημόσιες εκτάσεις στους Δήμους Ηλιούπολης, Ελληνικού – Αργυρούπολης και Αλίμου.
Η μεθοδική και ανυποχώρητη στάση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου μας, που, σε συνεργασία με όλες τις πολιτικές δυνάμεις της πόλης, τους πολίτες και τους όμορους Δήμους Ελληνικού-Αργυρούπολης και Αλίμου, και με την άρτια επιστημονική υποστήριξη της Νομικής μας Υπηρεσίας, μάχεται για την οριστική κατοχύρωση των διεκδικούμενων από τους κληρονόμους Νάστου εκτάσεων, απέφερε ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα.
Μετά την υπ’ αρ. 5309/11 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία απορρίφθηκαν όλες οι αγωγές των αντιδίκων, πετύχαμε πολύ θετική έκβαση και στο ποινικό μέρος της υπόθεσης.
Με την από 30/6/2012 πρότασή του προς το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, ο Αντεισαγγελέας Εφετών, κ. Ισίδωρος Ντογιάκος, προτείνει την παραπομπή των κληρονόμων Νάστου στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, για να δικαστούν για αξιόποινες κακουργηματικές πράξεις κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος του Δημοσίου και των Δήμων.
Οι συνεχείς αυτές δικαστικές επιτυχίες έρχονται να επιστεγάσουν και να δικαιώσουν το μακροχρόνιο αγώνα που δίνει ο Δήμος μας, υπό την ηγεσία της εκάστοτε διοίκησης, για την κατοχύρωση των αδιαφιλονίκητων δικαιωμάτων του λαού της πόλης μας πάνω στη δημόσια γη.
Ο αγώνας αυτός είναι αγώνας όλων. Όλοι οι δημότες και όλες οι πολιτικές δυνάμεις αγωνιζόμαστε συσπειρωμένοι στο πλευρό της Δημοτικής Αρχής της Ηλιούπολης και των όμορων Δήμων, με στόχο την τελική νίκη και την έκδοση οριστικών παραχωρητηρίων στους Δήμους, για την αξιοποίηση των διεκδικούμενων εκτάσεων προς όφελος των δημοτών μας.
Καλούμε όλους τους δημότες των Δήμων Ηλιούπολης, Ελληνικού-Αργυρούπολης και Αλίμου σε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ για την ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, τη Δευτέρα, 9/7/12, στην πλ. Φλέμινγκ, στην Ηλιούπολη, στις 7.30 μ.μ.
Η δυναμική και μαχητική μας παρουσία κατά των διεκδικητών της δημόσιας γης είναι το πιο ισχυρό όπλο μας στο δίκαιο αγώνα μας. Να είμαστε όλοι εκεί.

5/7/12 Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.