Άγιος Δημήτριος – «Φθινοπωρινές Γιορτές»




Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Αγ. Δημητρίου θα συμπεριλάβει στις πολιτιστικές εκδηλώσεις με τίτλο «Φθινοπωρινές Γιορτές», βραδιά αφιερωμένη στην νεανική ερασιτεχνική μουσική Δημιουργία.

Στόχος της συγκεκριμένης μουσικής εκδήλωσης είναι να δοθεί η ευκαιρία σε νέους που ασχολούνται με τη μουσική και το τραγούδι, να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να τους γνωρίσει το κοινό της πόλης μας.

Εάν λοιπόν ασχολείσθε ερασιτεχνικά με την μουσική και το τραγούδι, έχετε συγκρότημα και ζητάτε μια ευκαιρία να προβάλετε το έργο σας, δηλώστε συμμετοχή.

Όροι συμμετοχής:
· Μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή νέοι έως 30 χρονών.
· Λόγω της περιορισμένης χρονικής διάρκειας της εκδήλωσης, σε περίπτωση μεγάλου αριθμού συμμετοχών θα πρ) συγκροτήματα.οηγηθεί αξιολόγηση προκειμένου να επιλεγούν πέντε (5
· Από demo (CD ή DVD) με τη μουσική τους.

· Σύντομο βιογραφικό το οποίο θα περιλαμβάνει, το όνομα του συγκροτήματος, το είδος της μουσικής, ονοματεπώνυμο μουσικών και όργανα που παίζουν, προηγούμενες συναυλίες, συνεργασίες και πιθανή δισκογραφία. Επίσης, πρέπει να αναγράφονται σ’ αυτό τα πλήρη στοιχεία επικοινωνία (τηλέφωνο, e-mail, δ/νση).Όποιο άλλο στοιχείο θα βοηθούσε να σας γνωρίσουμε καλύτερα. Εμφάνιση:

§ Τα συγκροτήματα και οι μουσικοί που θα επιλεγούν θα εμφανιστούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο (σε ημερομηνία που θ’ ανακοινωθεί), στην Πλατεία Αλ. Παναγούλη.
§ Ο χρόνος εμφάνισης κάθε συγκροτήματος δεν θα ξεπερνά τα 30’ λεπτά.
Αιτήσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται στο e-mail: [email protected] μέχρι 30-7-2012.
Το demo μαζί με το βιογραφικό, θα πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία του Οργανισμού Πολιτισμού
Αθλητισμού & Περιβάλλοντος, Αγ. Δημητρίου 216 & Ειρήνης 17, έως 30-7-2012
Πληροφορίες: από τον υπεύθυνο διοργάνωσης κ. Χρίστο Καραχάλιο, κιν: 6977994591.
Ο Υπεύθυνος διοργάνωσης Ο πρόεδρος
Χρίστος Καραχάλιος Ρήγας Τζαμτζής

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.