ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΕΝ. ΔΡΑΣΗ: Βραδινή ποδηλασία στο Λαγονήσι
Την Παρασκευή 22 Ιουνίου οι “ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΕΝ. ΔΡΑΣΗ” προγραμματίζουν μια βραδινή ποδηλασία στην παραλία Γαλάζια Ακτή (Λαγονήσι) και το κέντρο εναλλακτικής θεραπείας Secret Garden.

Η ποδηλασία θα ξεκινήσει από την αφετηρία του Τραμ στη Βούλα και θα ακολουθήσουμε την παραλιακή λεωφόρο- περνώντας από το δημαρχείο της Βούλας- την παραλία του Καβουρίου-τα γραφικά λιμανάκια Βουλιαγμένης- τη Βάρκιζα -την παραλία της Αγίας Μαρίνας και θα καταλήξουμε στη Γαλάζια Ακτή και το κέντρο εναλλακτικής θεραπείας Secret Garden. Στο κέντρο θα φιλοξενηθούμε και θα ενημερωθούμε από τους φίλους Ιωάννα και Άκη και στη συνέχεια όλοι μαζί θα πάμε στο μπαράκι του Ινδού στη Γαλάζια Ακτή, να κολυμπήσουμε (όσοι θέλουν) και να ακούσουμε ινδική μουσική.

Το σύνολο της ποδηλασίας υπολογίζεται σε 2,5 ώρες με την επιστροφή. χωρίς τη στάση.

Σας περιμένουμε λοιπόν μόνους ή με την παρέα σας την Παρασκευή 22 Ιουνίου στις 8.30 το βράδυ στην αφετηρία του Τραμ στη Βούλα (Πάρκινκ Α Πλαζ στο Ασκληπιείο) για μια όμορφη και ευχάριστη ποδηλατοβόλτα.

Σημ. Οι ποδηλάτες πρέπει να έχουν μαζί τους μια ανταλλακτική σαμπρέλα, ένα μπουκάλι νερό και οπωσδήποτε φώτα εμπρός και πίσω από το ποδήλατο.

Υπεύθυνη ενημέρωσης
Λήδα Βασιλειάδου 6937513934

 

χ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.