Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης: Καθαρίστε τα ξερά χόρτα από τα οικόπεδά σας




Πρόγραμμα καθαρισμού από ξερά χόρτα των κοινόχρηστων χώρων και πευκόφυτων εκτάσεων έχει ξεκινήσει ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ζήτησε τη συμμετοχή όλων των δημοτών στις δράσεις αντιπυρικής προστασίας με στόχο να υπερασπίσουμε τους πνεύμονες πρασίνου της περιοχής μας.

Υπενθυμίζουμε στους ιδιοκτήτες ή εκμεταλλευτές οικοπέδων την υποχρέωση τους για τον καθαρισμό και την απομάκρυνση των ξερών χόρτων και εύφλεκτων υλικών. Αρκετοί ιδιοκτήτες ανταποκρίθηκαν, υπάρχουν όμως ακόμη οικόπεδα στα όρια του Δήμου που δεν έχουν καθαριστεί. Παρακαλούμε όλους τους ιδιοκτήτες οικοπέδων να προχωρήσουν στον άμεσο καθαρισμό των οικοπέδων από ξερά χόρτα και τυχόν εύφλεκτα υλικά, το συντομότερο δυνατό, ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες πρόληψης.

Όλα αυτά τα χρόνια, η επιτυχής προστασία του πρασίνου, επιτεύχθηκε χάρη στη συνεργασία και τη συνεχή επαγρύπνηση όλων των δημοτών. Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να καταφέρουμε για ακόμη μια χρονιά να προστατεύσουμε αποτελεσματικά το πράσινο της πόλης μας.

Ο εθελοντισμός και η ενεργή συμμετοχή των δημοτών τόσο σε επίπεδο πρόληψης, όσο και σε επίπεδο φύλαξης είναι ιδιαίτερα σημαντικοί παράγοντες για τη διαφύλαξη του πολύτιμου πρασίνου της πόλης μας.

 

x

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.