Ηλιούπολη -Τμήμα Ψυχολογικής Υποστήριξης




Η υπηρεσία μας στελεχώνεται από ομάδα εξειδικευμένων ψυχολόγων και απευθύνεται σε κάθε κάτοικο, ανεξαρτήτως εθνικής, κοινωνικο-οικονομικής, θρησκευτικής ή άλλης διάκρισης.
Ο Ψυχολόγος έρχεται να μας συνοδέψει στην προσπάθειά μας για μια πιο ουσιαστική αντιμετώπιση των δυσκολιών μας, ευνοώντας ένα κλίμα εμπιστοσύνης και ενθάρρυνσης.
Ο ψυχολόγος δεν καθοδηγεί την πορεία της προσωπικής αλλαγής του ατόμου, αλλά το βοηθά να αξιοποιήσει τις δικές του δυνάμεις ώστε να πετύχει τους δικούς του ρεαλιστικούς στόχους.

Στόχος

Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσίων συμβουλευτικού και υποστηρικτικού χαρακτήρα, για την προαγωγή της ψυχικής υγείας του ατόμου καθώς και για την πρόληψη ή την επίλυση ατομικών και κοινωνικών δυσκολιών.
Οι αφορμές που μπορεί να σας φέρουν στο Τμήμα Ψυχολογικής Υποστήριξης του Δήμου μας συχνά αφορούν προσωπικά, κοινωνικά ή επαγγελματικά ζητήματα καθώς και θέματα σωματικπής και ψυχικής υγείας.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες Τμ.Ψυχολογικής Υποστήριξης

Expand all

  • 1. Ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική

  • 2. Πρόγραμμα “Ψυχολόγοι στα Σχολεία”

  • 3. Συνεργασία με άλλους φορείς – προγράμματα

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και σε πλαίσιο εμπιστοσύνης και εχεμύθειας

Που θα μας βρείτε

Το τμήμα Ψυχολογικής Υποστήριξης του Δήμου μας στεγάζεται στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηλιούπολης, Σοφοκλή Βενιζέλου 114 & Πρωτόπαππα (τηλ.210-9970000).

Η επαφή σας με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Τμήματος Ψυχολογικής Υποστήριξης μπορεί να πραγματοποιηθεί κατόπιν τηλεφωνικής συννενόησης με το Γραφείο Υποδοχής Αιτημάτων της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας.

 

Γραφείο Υποδοχής Αιτημάτων
Τηλ. Επικοινωνίας : 210-9970053
Καθημερινά 8.00πμ – 2.00μμ .

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.