Ηλιούπολη – Έκθεση Βιβλίου στην Κεντρική Πλατεία
Για ένατη χρονιά διοργανώνεται και φέτος από τον «Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Ηλιούπολης – Γρ. Γρηγορίου», σε συνεργασία με το Σύλλογο Βιβλιοπωλών της πόλης μας,  Έκθεση Βιβλίου στην Ηλιούπολη.

Ένας θεσμός που καθιερώθηκε στη συνείδηση των δημοτών μας, και μετατρέπει κάθε χρόνο την Κεντρική Πλατεία της πόλης μας σε πόλο έλξης και συνάντησης όλων των βιβλιόφιλων, σε μια αληθινή γιορτή του βιβλίου, όπου η αναζήτηση νέων κυκλοφοριών και παλιών τίτλων συνοδεύεται από συναντήσεις με συγγραφείς, παρουσιάσεις βιβλίων, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα. Στη φετινή γιορτή πολλές είναι οι εκδηλώσεις για τα παιδιά και το παιδικό βιβλίο, που θα φέρουν κοντά στον ανεκτίμητο αυτό θησαυρό τους μικρούς μας φίλους, με πρωτότυπες δράσεις, που συνδυάζουν το παιχνίδι, με τη χαρά της ανάγνωσης και την αγάπη για το βιβλίο.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, θα εκτίθενται τα έργα που φιλοτέχνησαν τα παιδιά και οι έφηβοι των αντίστοιχων τμημάτων του Ζωγραφικού Εργαστηριού του Δήμου, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους, Θεανώς Χριστοπούλου και Νικόλα Κληρονόμου.

Ελάτε κοντά μας, για να ξεφυλλίσετε τα βιβλία που σας συγκινούν, να αγοράσετε σε ειδικές τιμές τα βιβλία που ψάχνετε, κάνοντας δώρα σταθερής αξίας  στον εαυτό σας και τους φίλους σας, να συναντήσετε αγαπημένους συγγραφείς ή  να γνωρίσετε νέους, και να απολαύσετε τις πλούσιες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και βιβλιοπαρουσιάσεις, που έχουμε ετοιμάσει για σας και τα παιδιά σας.

Επίσης μπορείτε να συμμετέχετε στην πρωτοβουλία του Ομίλου Φίλων της Βιβλιοθήκης, ο οποίος προσκαλεί όσους το επιθυμούν, να συμβάλουν στον εμπλουτισμό του παιδικού τμήματος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, προσφέροντας τα παιδικά βιβλία, που δεν χρειάζονται πια. Τα βιβλία θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, και θα συγκεντρώνονται στο περίπτερο του Ν.Π. «Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.-Γρηγόρης Γρηγορίου», που θα λειτουργεί στην Έκθεση.

Η διάρκεια της Έκθεσης είναι από το Σάββατο, 9/6/12, έως την Κυριακή, 24/6/12, και θα λειτουργεί κάθε μέρα από τις 19.30 έως τις 23.00.

Για να δείτε το πρόγραμμα της Έκθεσης Βιβλίου, κάνετε κλικ εδώ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.