Η ΝΔ ευχαριστεί τους κατοίκους της Ν. Σμύρνης για την αύξηση των ποσοστών της κατά 124%




Με ανακοίνωσή τους οι Τοπικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας στη Νέα Σμύρνη σχολιάζουν τη μεγάλη αύξηση (124%) των ψηφοφόρων της στη Ν. Σμύρνη σε σχέση με τις εκλογές του Μαϊου, η οποία ήταν η μεγαλύτερη από όλα τα κόμματα στη Νέα Σμύρνη, και ευχαριστούν όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχία της προεκλογικής συγκέντρωσης στην Κ. Πλατεία, αλλά και όλους τους δημότες που εμπιστεύτηκαν τη ΝΔ σ’ αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση για να κυβερνήσει τη χώρα. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Φίλοι και συναγωνιστές,

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες στις πιο κρίσιμες ιστορικά για τον τόπο εκλογές έδωσαν με την ψήφο τους εντολή στη Νέα Δημοκρατία να παραμείνει η Πατρίδα μας στην μεγάλη Ευρωπαϊκή Οικογένεια, έχοντας σαν στόχο την επαναδιαπραγμάτευση εκείνων των όρων του μνημονίου που θα βγάλουν την χώρα από το τούνελ της ύφεσης και θα την βάλουν εκ νέου σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας.

Οι Τοπικές Οργανώσεις της Ν.Δ. στη Ν. Σμύρνη ευχαριστούν από καρδιάς:
* Τους Υποψηφίους Βουλευτές, τα Κομματικά Στελέχη της Κεντρικής Διοίκησης, τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όλους τους συμπολίτες μας που τίμησαν με την παρουσία τους την ιδιαίτερα επιτυχημένη συγκέντρωση της Ν.Δ. στη Κεντρική Πλατεία Ν. Σμύρνης στις 14 Ιουνίου 2012, με Ομιλητές τους κ.κ. Μάκη Βορίδη (Βουλευτή) και Βασίλη Μιχαλολιάκο (Δήμαρχο Πειραιά).
* Όλους τους φίλους, τα μέλη, τους εκλογικούς αντιπροσώπους και όλους όσους δούλεψαν και ήταν κοντά στην μεγάλη, δύσκολη και εξαιρετικά επίπονη προσπάθεια κατά την προεκλογική περίοδο,
* Μα πάνω απ’ όλους, τους Νεοσμυρνιώτες που, ανεξαρτήτως ιδεολογικής τοποθέτησης, εμπιστεύτηκαν με τη ψήφο τους τη Ν.Δ., για να κυβερνήσει τη χώρα στη δυσκολότερη και κρισιμότερη περίοδο της μεταπολίτευσης.

Εκλογικά Αποτελέσματα Ν.Δ. στη Ν. Σμύρνη
Η Ν.Δ. παρουσίασε τη μεγαλύτερη αύξηση των ψηφοφόρων της από όλα τα κόμματα στη Ν. Σμύρνη σε σχέση με τις εκλογές του Μαΐου (124%) αλλά ταυτόχρονα πέτυχε να αυξήσει την εκλογική της δύναμη κατά 4% ακόμη και σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές του 2009.
Σας ευχαριστούμε!!

Για τα Δ.Σ.
Τ.Ο. Ν.Δ. Ν. Σμύρνης (Κέντρο) Η Πρόεδρος Καίτη Μεϊντανά
Τ.Ο. Ν.Δ. Άνω Ν. Σμύρνης Ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Καραμουσαλής

 

 

x

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.