Οι κορασίδες της συγχρονισμένης κολύμβησης μας κάνουν περήφανους (video)




Με την δεύτερη θέση στην συνολική βαθμολογία και δυο χάλκινα στο ομαδικό και το κόμπο ολοκληρώθηκε για τη Βουλιαγμένη το πανελλήνιο πρωτάθλημα συγχρονισμένης κορασίδων Β΄ που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο στη Γλυφάδα.

Την 3η θέση στο ομαδικό καθώς και στο κόμπο πίσω απο ΝΟ Χανίων και Αργυρούπολη κατέλαβε η ομάδα του Ν.Ο.Β.  με τις : Ανδρούτση Ξ., Κοκκινάκη Η, Μέλλου Ξ., Σαραντίδη Ν., Σελετοπούλου Ι., Σπέντζου Δ., Βενερη Η., Καπαματζιάν Β., Νιέρρη Π., Φανου Ε., Μάζη Β.

Στο ντουέτο οι Σαραντίδη-Σελετοπούλου κατέλαβαν την 4η θέση φτάνοντας ελάχιστα απο το βάθρο ενώ στην 7η θέση ήταν οι Ανδρουξή-Μέλλου (αναπληρωματική Κοκκινάκη)

Στο σόλο την 6η θέση πήρε η Ν. Σαραντίδη και την 7η η Ι. Σελετοπούλου.

Στις φιγούρες την 6η θέση πήρε η Σαραντίδη Ν., την 7η η Μέλλου Ξ., την 9η η Σελετοπούλου Ι. Κι ακολούθησαν οι: Ανδρούτση Ξ. (14η), Κοκκινάκη Η (29η), Σπέντζου Δ. (36η), Φανού Ε. (65η), Βενέρη Η (70η),Καπαματζιάν Β. (76η), Μάζη Β (90η) και Νιέρη Π. (96η).

Η συνολική βαθμολογία των σωματείων που μετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης κολύμβησης Κορασίδων Β’ διαμορφώθηκε ως εξής:

1. Ν.Ο. Χανίων: 196

2. Ν.Ο. Βουλιαγμένης: 191

3. Α.Ν.Ο. Αργυρούπολης: 188

4. Κ.Ο. Ηρακλείου: 176

5. Α.Ο. Νηρέας: 153

6. Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: 111

7. Α.Ν.Ο. Μεταμόρφωσης: 78

8. Γ.Σ. Ηρακλής: 65

9. Ν.Ο.Β.Α.: 48

http://www.youtube.com/watch?v=3Ku_7KW7wms

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.