Επίθεση με νεράτζια στον Απ. Κακλαμάνη χθες στη Ν. Σμύρνη




Στόχος νεαρών έγινε χθες βράδυ ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης κατά τη διάρκεια ανοιχτής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Ο κ. Κακλαμάνης δέχτηκε επίθεση με νεράτζια κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κεντρική Πλατεία.

«Ιδού τα επιχειρήματα της σύγχρονης Αριστεράς και η Χρυσή Αυγή χρειάζεται αυτούς, και αυτοί την Χρυσή Αυγή» είπε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής κρατώντας στο χέρι του ένα από τα νεράτζια που του πέταξαν, ο οποίος δεν διέκοψε την ομιλία του, αλλά συνέχισε καταδικάζοντας την επίθεση εναντίον του και καταγγέλοντας ως “κοινούς τραμπούκους” τους νεαρούς που προκάλεσαν τα επεισόδια.

Οι νεαροί εκτόξευσαν παράλληλα προπηλακισμούς εναντίον του κ. Κακλαμάνη και των υπολοίπων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ κ. Ανωμερίτη και κ. Βούρου, που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση και διατάραξαν τη συγκέντρωση που έφτανε προς το τέλος της. Η παρουσία της αστυνομίας που έσπευσε να περιφρουρήσει την εκδήλωση απέτρεψε περαιτέρω επεισόδια και επέτρεψε στον κ. Κακλαμάνη να ολοκληρώσει την ομιλία του. Η εκδήλωση έκλεισε με χαιρετισμό του νεοσμυρνιού υποψήφιου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Β’ Αθήνας κ. Κων/νου Ρόκα.

 

πηγή neasmyrni.net.gr

x

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.