Eμπλοκή στη συναυλία του Χατζηγιάννη;




Πηγή: www.vimaonline.gr

Η επικείμενη συναυλία του Χατζηγιάννη που έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 29 Ιουνίου στην Α’ πλαζ Βούλας φαίνεται πως άναψε φωτιές.

Το θέμα έφερε σαν ερώτηση στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο σύμβουλος της μειοψηφίας Παναγιώτης Σωτηρόπουλος αναφερόμενος στις αφίσες που έχουν αναρτηθεί κατά μήκος της παραλιακής.

Συγκεκριμένα ο κύριος Σωτηρόπουλος είπε πως απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βούλας προκειμένου να μάθει αν έχει δοθεί άδεια αλλά όπως ανέφερε δεν μπόρεσε να πάρει απάντηση.

“Αυτή η συναυλία δεν πρόκειται να γίνει” απάντησε κατηγορηματικά ο δήμαρχος Σπύρος Πανάς. “Οι άνθρωποι αυτοί δεν σέβονται ούτε τους κατοίκους ούτε τη δημοτική αρχή”. “Έχω δώσει εντολή, είπε “να κατεβούν οι αφίσες, και να επιβληθούν τα ανάλογα πρόστιμα.

Σε επικοινωνία δε που είχα με τον διευθύνοντα σύμβουλο αυτής της εταιρείας τους προειδοποίησα ότι αν επιμείνουν θα μας βρουν αντίθετους και θα φτάσουμε σε ακραίες καταστάσεις. Βούληση της δημοτικής αρχής είναι να μη γίνονται σε καμία από τις τρεις πόλεις του δήμου μας τέτοιου είδους θορυβώδεις εκδηλώσεις”.

Από την πλευρά της εταιρείας που έχει αναλάβει τη διοργάνωση της συναυλίας, προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια αντίδραση, ενώ συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων.

Για την ιστορία θα αναφέρουμε πως στο παρελθόν είχε διακοπεί συναυλία της Άννας Βίση στον ίδιο χώρο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.