Σύλλογος Αμπελακίων: Μέχρι 24/5 οι παραγγελίες για φθηνό μέλι




Τη συμμετοχή του στο “κίνημα κατά των μεσαζόντων” αποφάσισε ο Σύλλογος κατοίκων Αμπελακίων του Δήμου Αλίμου σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία Εθελοντών Αλίμου, με σκοπό την εξασφάλιση στα μέλη του και τους κατοίκους, γνήσιου ελληνικού μελιού σε χαμηλή τιμή απευθείας από πιστοποιημένους Έλληνες παραγωγούς.

Έτσι, οι κάτοικοι του Αλίμου μπορούν έως τις 24 Μαϊου να κάνουν τις παραγγελίες τους.

Πρόκειται για μέλι εξαιρετικής ποιότητας, το οποίο οι Αλιμιώτες μπορούν να προμηθεύονται σε γυάλινες συσκευασίες του 1 κιλού, κατόπιν παραγγελίας.

Ειδικότερα, διατίθενται δύο ποικιλίες:

● θυμαρίσιο μέλι, έναντι τιμήματος 7,5 € το κιλό
● ανάμεικτο μέλι (θυμάρι, πεύκο, ρείκι), έναντι τιμήματος 6,5 € το κιλό.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Οι παραγγελίες ξεκινάνε την Τετάρτη 9 Μαΐου και μπορούν να γίνονται:
● Τηλεφωνικά, στα τηλέφωνα 210 9849738, 6945189778 (ώρες 10:00–14.00) ή 6974453171, 6974110064 (ομάδα εθελοντών, ώρες 17:00–20:00).
● Με συμπλήρωση και κατάθεση του εντύπου στα ΚΕΠ και στα ΚΑΠΗ του Αλίμου (τα έντυπα θα παραληφθούν από εθελοντές της πρωτοβουλίας εθελοντών).
● Ηλεκτρονικά στη διεύθυνση
● Με e-mail στη διεύθυνση [email protected] (να αναγράψετε σταθερό και κινητό τηλέφωνο, ονοματεπώνυμο και ποσότητα).

Προθεσμία για παραγγελίες: μέχρι 24 Μαΐου 2012.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ
Μετά τη συγκέντρωση όλων των παραγγελιών από τους πολίτες, ο Σύλλογος θα τους ενημερώσει για τη μέρα και το σημείο που θα γίνει η διανομή των παραγγελιών. Κάθε πολίτης θα προσέλθει να παραλάβει την ποσότητα που έχει παραγγείλει, θα πληρώνει τον παραγωγό και θα λαμβάνει νόμιμα θεωρημένη απόδειξη επί τόπου.

Η απόφαση αυτή ακολουθεί τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι πρωτοβουλίες του Δήμου στην προμήθεια ελαιολάδου και κρητικών τυριών για τους πολίτες απευθείας από τους παραγωγούς.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.