Ληστεία στην Εθνική τράπεζα Ηλιούπολης με καταδίωξη & 1 τραυματισμό!




Kινηματογραφική καταδίωξη δραστών από την Ηλιούπολη ως την Καστέλα με έναν τραυματισμό σήμερα, αμέσως μετά τη ληστεία στις 11.10 το πρωί στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία Κανάρια της Ηλιούπολης.

Αυτόπτης μάρτυρας που την ώρα της ληστείας βρισκόταν στην τράπεζα, αποκάλυψε στο notia.gr πως οι δύο κουκουλοφόροι ληστές “χτύπησαν” την ώρα που έφτανε στην τράπεζα η χρηματαποστολή. Αφού άρπαξαν τη λεία τους, πήραν τα σακίδιά τους και προσπάθησαν να διαφύγουν με μοτοσικλέτα που βρισκόταν έξω από την τράπεζα, όμως μάταια, καθώς δεν έπαιρνε εμπρός κι άρχισαν να την σπρώχνουν!

Λίγο πιο κάτω με την απειλή όπλου, σταμάτησαν διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα, και διέφυγαν με αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι ληστές ώρες πριν το χτύπημα είχαν πάει στο πίσω μέρος και είχαν “κόψει” ένα από τα παράθυρα του κτιρίου ώστε να ανοίξουν δίοδο. Έτσι κρύφτηκαν στο χώρο πίσω από την τράπεζα και περίμεναν τη χρηματαποστολή, η οποία φαίνεται να ήταν ο στόχος εξ αρχής.

Στη συνέχεια της φυγής τους, όπως μεταδίδει το newsit.gr, κατά τον εντοπισμό τους από την ομάδα ΔΙΑΣ, άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών χωρίς να βρουν στόχο. Στο ύψος της Αμφιθέας, οι δράστες πυροβόλησαν στο πόδι και εγκατέλειψαν αιμόφυρτο ταξιτζή με το όχημα του οποίου συνέχισαν τη διαφυγή τους.

Άρχισαν να κινούνται στην παραλιακή προς Πειραιά ενώ στο ύψος του ΣΕΦ ακινητοποίησαν ακόμη ένα ταξί το οποίο οι αρχές βρήκαν εγκαταλελειμμένο κοντά σε γνωστό ξενοδοχείο στην περιοχή της Καστέλας.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μάλιστα και χαρτονομίσματα στο δρόμο κοντά στο ξενοδοχείο και έτσι εστιάζουν στο χώρο τις έρευνες.

Το πίσω μέρος της τράπεζας

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.