Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης




Ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, ανταποκρινόμενος στις δυσκολίες που περνά ένα σημαντικό κομμάτι των συμπολιτών μας προχωρά στη λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πολίτες που πλήττονται από την οικονομική κρίση και κατοικούν μόνιμα ή προσωρινά στον τόπο μας.

 Η λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου θα στηριχτεί αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία εργαζομένων στον τομέα της Υγείας και Πρόνοιας (γιατρών, φαρμακοποιών, νοσηλευτών, κοινωνικών λειτουργών κ.α.) καθώς και όσων πολιτών θα ήθελαν να βοηθήσουν σε τομείς όπως η γραμματειακή υποστήριξη. Είμαστε βέβαιοι ότι η προσπάθειά μας θα αγκαλιαστεί από όλους τους πολίτες και τους φορείς του τόπου μας.

 Ιδιαίτερα προσδοκούμε στη στενή συνεργασία και βοήθεια με τον κάθε γιατρό και φαρμακοποιό  της περιοχής μας, που εργάζεται είτε ιδιωτικά είτε στο Ε.Σ.Υ. στο βαθμό που νοιώθει ο ίδιος ότι μπορεί να προσφέρει στην κοινή προσπάθεια.

 Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή , να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής, στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, επί της οδού Αγ.Ιωάννου 1, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες,  προκειμένου να καταγραφούν στο μητρώο εθελοντών.

 Βιώνοντας τις  κοινωνικές συνθήκες που διαμορφώνονται λόγω της οικονομικής κρίσης, γίνεται επιτακτική η ανάγκη της Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Μόνο μαζί μπορούμε να δράσουμε, μόνο μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε.

Τηλ.επικ: 2132020113 – 2132020113

Πληροφορίες: Αδαμαντία Νικολάου και Ιωάννα Χατζάτογλου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.