Athens Metro Mall – «Χρόνια Πολλά Mαμάκα!»




Το Athens Metro Mall, το αγαπημένο Εμπορικό Κέντρο για κάθε στιγμή, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας (13 Μαΐου) διοργανώνοντας από τις 9 έως τις 20 Μαΐου 2012 Έκθεση Παιδικής Τέχνης και πλούσιες δράσεις για μαμάδες και παιδιά.

Έκθεση Παιδικής Τέχνης: Στον 1ο και 4ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου από τις 9 Μαΐου διοργανώνεται η πρώτη Έκθεση Παιδικής Τέχνης με τίτλο με παρουσίαση περισσότερων από 30 μοναδικών έργων τέχνης, παιδιών ηλικίας 4 έως 12 ετών, τα οποία ζωγράφισαν πολύχρωμες εικόνες και σχέδια, αποτυπώνοντας στον καμβά την αγάπη τους για τη μητέρα τους. Στην έκθεση συμμετέχουν μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου από τα Εκπαιδευτήρια «Ο ΠΛΑΤΩΝ», τη Σχολή ΧΑΤΖΗΒΕΗ, τον Παιδικό Σταθμό «Η ΓΩΝΙΑ ΜΑΣ», το ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, τα Εκπαιδευτήρια «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ», τα Εκπαιδευτήρια Γ. ΜΑΛΛΙΑΡΑ, το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, την ΑΥΛΑΙΑ, το ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ και το CHILDREN’S COLLEGE.

Τα Happy Family Weekends γιορτάζουν την Ημέρα της Μητέρας: Παράλληλα με την έκθεση τα Happy Family Weekends, τα παιδικά εργαστήρια του Athens Metro Mall περιμένουν τους μικρούς μας φίλους για να γιορτάσουν της Ημέρα της Μητέρας το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Μαΐου από τις 11:00 έως τις 16:00 στον 3ο Όροφο, με ελεύθερη συμμετοχή. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που λειτουργεί στο εσωτερικό του Εμπορικού Κέντρου τα παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών θα συμμετέχουν στην έκθεση «Χρόνια Πολλά Μαμάκα!» σχεδιάζοντας με τη βοήθεια εκπαιδευτικών ζωγραφιές και κατασκευές για τη μαμά τους.

Μεγάλος διαγωνισμός Facebook “Χρόνια Πολλά Μαμάκα!”: Από τις 9 έως 13 Μαΐου ετοιμαστείτε για την πιο τρυφερή ενέργεια για τις μαμάδες και τα παιδιά! Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να πουν χρόνια πολλά στη μαμά τους κάνοντας like στη fan page του Εμπορικού Κέντρου στο Facebookhttps://www.facebook.com/athensmetromall και αναρτώντας παράλληλα τη ζωγραφιά που της αφιερώνουν! Οι μαμάδες μπορούν να τραβήξουν φωτογραφία τη ζωγραφιά του μικρού τους και να την αναρτήσουν στη fan page του Εμπορικού Κέντρου. Η φωτογραφία με τα περισσότερα likes θα κερδίσει αυτόματα δώρα έκπληξη για τη μαμά και το παιδί από τα καταστήματα του Athens Metro Mall.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.