Άγιος Δημήτριος – Καλοκαίρι 2012 (video)




 

Μετά την πρώτη εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά λειτουργίας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα ανοίξει τις πύλες της για να δεχθεί τα παιδιά των δημοτών η παιδική κατασκήνωση του Δήμου Αγίου Δημητρίου στη Ραφήνα.

 

Οι μικροί μας δημότες θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να περάσουν 12 ημέρες στο ευχάριστο περιβάλλον των κατασκηνώσεων της Ραφήνας όπου θα τους δίνεται η δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι, να εκφραστούν καλλιτεχνικά μέσω του θεάτρου, του τραγουδιού, του χορού και των εικαστικών, να λάβουν μέρος σε πολλές και διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες καθώς επίσης και σε διάφορες περιβαλλοντικές δράσεις οι οποίες στοχεύουν στην ευαισθητοποίησή τους. Επιπλέον, έχουν τη χαρά να χαίρονται τη θάλασσα αφού με το πούλμαν της κατασκήνωσης καθημερινά όλα τα παιδιά πάνε για μπάνιο.

 

Η κατασκήνωση του Δήμου φέτος θα δεχτεί παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών τα οποία καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου θα βρίσκονται στα έμπειρα χέρια δοκιμασμένων και ικανοτάτων στελεχών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατασκήνωση πληροί όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής και τήρησης των κανόνων του θεσμού της κατασκήνωσης, αφού στον ιδιόκτητο χώρο στη Ραφήνα, έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία και φροντίδα σε αυτές τις παραμέτρους.

 

Πρέπει να υπογραμμιστεί ότι δεδομένης της πολύ επιτυχημένης περσινής πορείας της δημοτικής κατασκήνωσης, του ενθουσιασμού των παιδιών αλλά και της ένδειξης ενδιαφέροντος από τους γονείς, οι κατασκηνωτικές περίοδοι φέτος θα είναι 5 αντί για 4 που ήταν πέρυσι, με σκοπό να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά. Οι κατασκηνωτικές περίοδοι διαμορφώνονται ως εξής:

 

• Α΄ περίοδος: από Σάββατο 16/6 έως Τετάρτη 27/6
• Β’ περίοδος : από Σάββατο 30/6 έως Τετάρτη 11/7
• Γ’ περίοδος : από Σάββατο 14/7 έως Τετάρτη 25/7
• Δ’ περίοδος : από Σάββατο 28/7 έως Τετάρτη 8/8
• Ε’ περίοδος : από Σάββατο 11/8 έως Τετάρτη 22/8

 

Οι γονείς θα μπορούν να παραδώσουν τους κατασκηνωτές την ημέρα έναρξης της κάθε περιόδου από τις 7:00πμ έως τις 9:00πμ παραδίδοντας και τα βιβλιάρια υγείας των παιδιών.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις συμμετοχής, από τις 21 Μαΐου και καθημερινά από τις 10:00 – 14:00 στο 2ο όροφο του Δημαρχείου, στην κ. Ισμήνη Τσουκιά.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 9711920

 

 

 

 


http://www.youtube.com/watch?v=MiEEHD1eCcA

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.